Brochure en prijslijst ŠKODA ENYAQ

De ENYAQ iV is onlangs onthuld. De ENYAQ iV 80 met een actieradius tot 510 km* is nu bestelbaar. De ENYAQ iV 60 met een actieradius van 390 km* volgt snel met een vanafprijs van € 39.990. De nieuwe ENYAQ iV's komen met een variatie aan optiepakketten en interieur Design selecties. De elektrische SUV heeft een snellaadfunctie waarmee hij binnen maximaal 42 minuten* van 5 naar 80% kan laden. Daarnaast is hij in staat een gewicht van 1.200 kg* te trekken. Ontdek de ENYAQ iV nu en download hier de brochure en prijslijst

Ook de Enyaq is op het MEB platform ontwikkeld en heeft de primeur dat het voorlopig de grootste wordt van alle EV’s van het VW concern. De fraai gelijnde SUV krijgt een flinke actieradius. De grootste batterij krijgt de aanduiding 80 en heeft een opslag van 82 kWh. Deze uitvoering moet maximaal 510 km kunnen halen.

8 jaar garantie op de accu

Op de hoogvoltaccu in de ENYAQ iV heb je maar liefst 8 jaar garantie (of tot 160.000 gereden kilometers). Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van de accu. Laat reparaties en onderhoud altijd uitvoeren door een gespecialiseerde ŠKODA monteur. Zo ben je verzekerd van het beste onderhoud en worden onnodige storingen voorkomen.

Tot 6 jaar onderhoud inclusief

De ENYAQ iV wordt standaard geleverd met tot wel 6 jaar onderhoud, waarbij de auto op alle belangrijke punten wordt gecontroleerd. Het onderhoud bestaat uit een inspectieservice, het vervangen van de pollenfilter en het verversen van de remvloeistof. Ook voeren we gelijk een APK uit als het nodig is. Zo houd je je ENYAQ iV zo lang mogelijk als nieuw.

€ 4.000 subsidie op jouw ENYAQ iV 60

De overheid stimuleert elektrisch rijden onder andere met de Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren (SEPP). Zo kom je nu in aanmerking voor maximaal € 4.000 subsidie** op 100% elektrische auto's die je koopt (ook geldig i.c.m. Private Lease). Kies je een occasion? Dan kom je in aanmerking voor € 2.000 subsidie. Deze subsidie loopt tot 1 juli 2025. Soms zijn er ook regionale of gemeentelijke subsidies beschikbaar, zoals subsidies voor laadpalen of de aanschaf van een elektrische auto voor zakelijk gebruik. Neem contact op met jouw gemeente voor meer informatie of kijk in het overzicht met beschikbare subsidies en regelingen.