Ford Assistance

Dat is pech...staat u langs de kant van de weg met uw Ford? Geluk bij een ongeluk, want met de Ford pechhulpservice kunt u 24/7 rekenen op hulp bij pech onderweg.

Ford Assistance

Met Ford Assistance wordt uw Ford direct gerepareerd in geval van pech. Lukt dat niet? Dan wordt uw auto kosteloos naar een Ford-dealer gesleept. In sommige gevallen krijgt u zelfs twee dagen vervangend vervoer of eventuele overnachtingskosten vergoed! Wist u dat dit ook geldt voor uw partner, familielid of kennis? Dát is pas leuk wegrijden...  

Tot uw eerste onderhoudsbeurt (of max. 12 maanden) is Ford Assistance helemaal gratis. Wilt u langer van Fords zekerheid genieten? Zorg er dan voor dat het periodieke onderhoud aan uw auto bij een officiële Ford-dealer wordt uitgevoerd. Dan wordt Ford Assistance kosteloos verlengd. 

 

Ford Assistance Gold

Snel weer op weg, of u nou in Nederland of waar dan ook in Europa langs de weg staat? Ford Assistance Gold is er altijd razendsnel. Met de Assistance Gold is óók de mobiliteit van uw caravan of bagageaanhangwagen gegarandaard, náást de voordelen van de standaard Assistance. 

Lees meer over de voorwaarden: