Geen gedoe en prettige service

Met JAMES Autoservice biedt Autobedrijf Korterink naast hoogwaardige, persoonlijke service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Geen gedoe, prettige service en goed auto-onderhoud voor een eerlijke prijs voor alle merken auto’s! JAMES-vestigingen onderscheiden zich op het gebied van persoonlijke, professionele service aan particulieren en aan leaserijders. Je krijgt altijd een offerte vooraf, zodat je weet waar je aan toe bent. En online kun je gemakkelijk een afspraak maken via de speciale James website.

Gecertificeerde kwaliteit

JAMES vindt kwaliteit en duurzaamheid belangrijk. Elke JAMES-vestiging is gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG. Stichting Duurzaam Repareren certificeert bedrijven in de autobranche op het gebied van duurzaamheid. Deze stichting streeft naar groene oplossingen die economisch haalbaar zijn. BOVAG is het kwaliteitskeurmerk voor consumenten in de autobranche.

Elektrische en hybride auto’s

Het onderhoud aan hybride en elektrische voertuigen vergt specialistische kennis. Bij JAMES werken monteurs die de nodige kennis en kunde hebben om elektrische en hybride auto’s goed te onderhouden en repareren. Ook hebben wij bij JAMES kennis van wat er nodig is om elektrisch te rijden. Bijvoorbeeld als je thuis of op je werk een of meerdere laadpalen wilt laten plaatsen.

Speciale aanbieding voor personenauto’s van 8 jaar en ouder

Autobedrijf Korterink biedt de Korterink Zekerheids plusbeurt. Deze scherp geprijsde onderhoudsbeurt (slechts € 296,-) omvat een groot pakket aan controlepunten, gratis APK, gratis vervangende auto en een aircocheck. Bovendien vervangen we voor scherpe prijzen slijtage-onderdelen zoals bougies of een luchtfilter.

De Korterink zekerheidsplusbeurt plus omvat:

 • Interieurluchtfilter vervangen
 • Olie- en oliefilter vervangen
 • Remmen reinigen
 • Wielophanging controle
 • Koelsysteem controle
 • Airco controle
 • Ruitensproeier en wissers controleren
 • Banden controle
 • Verlichting controle
 • Gratis vervangende auto
 • Gratis APK

Praktische informatie

De meest gestelde vragen over dit onderwerp. Nog niet gevonden wat u zoekt?
Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

JAMES-vestigingen onderscheiden zich op het gebied van persoonlijke, professionele service aan particulieren en aan leaserijders. Je krijgt altijd een offerte vooraf, zodat je weet waar je aan toe bent. En online kun je gemakkelijk een afspraak maken via de speciale James website.

Bij JAMES kom je niet voor verrassingen te staan. Je krijgt goed advies tegen een scherp tarief. Wanneer je een afspraak maakt, kun je aangeven dat je vooraf een prijsopgave wilt. Zo weet je tenminste waar je aan toe bent en zijn er geen onduidelijkheden achteraf.