Nieuwe fotostudio autobedrijf Korterink

Onlangs heeft autobedrijf Korterink aan de Lichtmis (Rouveen) een professionele fotostudio in gebruik genomen voor de fotografie van de collectie nieuwe- en gebruikte auto’s. Dankzij deze studio met 360º draaiplateau zijn schitterende fotopresentaties mogelijk en is autobedrijf Korterink helemaal klaar voor de toekomst. André Korterink licht de keuze voor deze studio graag toe.

‘De studio met neutrale witte achtergrond is gebouwd in een deel van onze showroom en kan van de rest van de ruimte worden afgesloten. Zo voorkomen we hinderlijke lichtinval. Over verlichting gesproken: de studio wordt ‘van onderen’ belicht waardoor er op elk tijdstip van de dag een gelijke hoeveelheid licht is. Het fotograferen gaat dankzij de studio niet alleen makkelijker, het eindresultaat is ook nog eens veel mooier. Voor ons telt bovendien het praktische voordeel dat we geen rekening meer hoeven te houden met het weer. Zomer of winter, regen of juist zon, in de studio zijn de condities altijd hetzelfde. Een constante en hoge kwaliteit is daardoor gegarandeerd.’

‘Met de nieuwe fotostudio slaan twee vliegen in een klap. Niet alleen kunnen we ons mooier en professioneler presenteren op internet, we besparen ook tijd met de fotografie waardoor de auto’s sneller online staan. Zo kunnen we onze klanten snel en professioneel een uitstekende indruk geven van de auto’s die bij ons te koop staan,’ zo besluit André.