Minimaal 610 liter bagageruimte!

31 juli 2019

De SKODA Octavia kent minimaal een bagageruimte van 610 liter. Bovendien is er volop ruimte voor tot wel 5 volwassenen. Zo praktisch kan een auto dus zijn. En nu bij autobedrijf Korterink direct uit voorraad leverbaar met standaard DSG-automaat en € 1.000,- inruilpremie!

Combi-instrument

Het bewijs dat ruimte en design perfect samengaan. Het langgerekte design maakt de OCTAVIA COMBI tot een stijlvolle verschijning. Zakelijk verantwoord tijdens de werkweek, slim en flexibel voor weekenden en vakanties met het gezin.

De ruimste in zijn klasse

Omdat er altijd de overtreffende trap is. Daarom. Dus meet de OCTAVIA COMBI met de achterbank neer een indrukwekkende 1.740 liter. Zo is er altijd ruimte in overvloed.

De beste deal bij Korterink!

Bij Korterink is het extra goed zaken doen. Speciaal voor u hebben we rijk uitgeruste Octavia-modellen ingekocht die stuk voor stuk zijn voorzien van veel luxe. Zo hebben alle Octavia’s die Korterink op voorraad heeft een DSG-automaat voor een ultieme rijbeleving. Daarnaast geeft een pakket aan luxe extra’s deze Octavia’s een extra dimensie. U stapt al in vanaf € 30.065,- rijklaar. Informeer naar de gunstige (private) leasetarieven!

Klik hier voor de actuele voorraadmodellen van de SKODA Octavia Combi