Altijd verbonden met jouw ŠKODA

11 november 2021

Voor ŠKODA modellen (vanaf 2008) die niet zijn uitgerust met een fabrieks-connecitiviteitsfunctie, hebben we nu ŠKODA Connect LITE in combinatie met een achteraf te plaatsen DataPlug. Met de ŠKODA Connect LITE app kun je verbinding maken met jouw auto. Zo kun je ritten registreren en exporteren, je brandstofkosten analyseren, zien waar je ŠKODA geparkeerd staat en nog veel meer. En tot en met 31 december a.s. ontvangt u de DataPlug ter waarde van € 40,- helemaal gratis!

Beschikbaarheid Connect LITE

Als je ŠKODA tien jaar of jonger is, is het mogelijk om Connect Lite aan te schaffen. Het enige dat je nodig hebt, is een smartphone en een DataPlug. Deze kan jouw dichtsbijzijnde dealer voor je installeren. 

Download Connect LITE

Download eerst de Connect LITE app op je telefoon in de App Store of Google Playstore en maak direct een account aan.

Stap in jouw ŠKODA

Zodra je de app hebt gedownload, stap je in jouw auto en open je de app.

Installeer de DataPlug

De geïnstalleerde DataPlug in jouw ŠKODA zorgt ervoor dat je Connect LITE kunt gebruken. Zodra de DataPlug is geplaatst, vraagt de app om een pincode, zodat deze verbinding kan maken. Dit regelen wij. Je auto is klaar voor gebruik.

Registreer

De app vraagt vervolgens om een 'voorkeurspartner' aan te geven. Nadat je autobedrijf Korterink als dealer hebt geslecteerd, kun je inloggen met je ŠKODA ID. Indien je al geregistreerd bent, hoef je alleen nog maar in te loggen en ben je klaar om te gaan!

Ontdek op Google play

Ontdek in de App store