De leukste!

03 februari 2021

Al sinds jaar en dag staat de Suzuki Swift bekend om z’n dynamische rijeigenschappen, sportieve voorkomen en rijke standaarduitrusting voor een aantrekkelijke prijs. Onlangs kreeg de Swift (die in z’n huidige vorm sinds 2017 bestaat) een update die ‘m weer helemaal bij de tijd maakt. Autobedrijf Korterink in Rouveen ging op pad met de nieuwste Suzuki Swift in luxe Style-uitvoering. Lees ons verslag en reserveer zelf ook een proefrit!

De Suzuki Swift is de sportiefst sturende auto in zijn klasse


Aan de buitenzijde valt de fraaie (en nieuwe!) kleurcombinatie direct in het oog. Het oranje metallic (Flame Orange Pearl Metallic) gecombineerd met het zwarte dak past perfect bij het speelse en sportieve karakter van de Swift. Om de ‘goede looks’ helemaal af te maken, heeft de Style-uitvoering (dat was voorheen de Stijl) ook lichtmetalen velgen met een nieuw design. De LED-koplampen, dakspoiler en de (optionele) wielkastverbreders maken ‘m helemaal onweerstaanbaar. Hier staat een moderne en eigentijdse auto met een zeer herkenbare vormgeving. Zo is de Suzuki Swift beslist geen grijze muis! Wie eenmaal achter het stuur heeft plaatsgenomen, zal genieten van de perfecte rijeigenschappen. Dat start al met de modern en zeer mooi lopende viercilindermotor. Waar de meeste concurrenten het met een driecilinder moeten stellen, houdt Suzuki bij de Swift vast aan de betrouwbare en soepele viercilinder. Dankzij de toevoeging van Smart-Hybrid technologie is de auto nog zuiniger geworden en stoot deze minder CO2 uit. De elektromotor zorgt voor een prettige ondersteuning waardoor de verbrandingsmotor net wat minder hard hoef te werken. En wat is het een feest om met de Suzuki Swift een bochtje te pakken! De auto plakt als het ware aan het asfalt en het met leer beklede sportstuur reageert direct op je commando’s. Tel daar de soepele werking van de versnellingsbak bij op en je hebt het ideale recept voor een auto waarmee je heel makkelijk sportief kunt rijden.

Een rijke uitrusting kent elke Suzuki Swift standaard


Een blik op het dashboard bevestigt die sportieve inborst. De instrumenten zitten verborgen in fraaie kokers. Daartussen is een uitgebreid infodisplay beschikbaar voor allerhande functies. Standaard zit deze Style-uitvoering zeer rijk in z’n spullen. Volautomatische airco, mooie bekleding op royale en prettig zittende stoelen die uitgebreid verstelbaar zijn, touchscreen met navigatie, stoelverwarming, LED-verlichting, lichtmetalen velgen en een zeer uitgebreid pakket aan veiligheids verhogende maatregelen zijn allemaal standaard. Zelfs adaptieve cruise control is standaard aanwezig. Kom daar maar eens om bij de concurrentie! In dat licht bezien is de prijs van de Suzuki Swift Style ronduit scherp te noemen! Bovendien levert Korterink de nieuwe Suzuki Swift Style met een exclusieve Korterink korting van € 822,- rechtstreeks uit voorraad!

Maak een proefrit bij autobedrijf Korterink in de Suzuki Swift


Bent u ook enthousiast over de Suzuki Swift? Bel ons dan voor een afspraak voor een proefrit (desnoods aan huis). Overigens is de Swift Select ook bij ons rechtstreeks uit voorraad leverbaar. Op die modellen ontvangt u een inruilvoordeel van € 2.000,- waardoor overstappen heel aantrekkelijk is!