Bekijk onze video van de proefrit met de Suzuki Swift

05 februari 2018

De nieuwe Suzuki Swift is sinds enkele maanden beschikbaar bij autobedrijf Korterink. Het allernieuwste model van het meest betrouwbare automerk van Nederland is een fraaie evolutie van het uitgaande model waarbij de auto links en rechts weer wat is gegroeid en een stuk ronder is geworden. De populairste Suzuki aller tijden is beschikbaar voor een proefrit bij autobedrijf Korterink.

Klik hier voor de video

 

Praktisch

De 3,84 meter lange Suzuki weegt in de basisversie slechts 815 kilo en is daarmee fors lichter dan de vorige generatie. En dat is goed nieuws voor het brandstofverbruik, de te betalen wegenbelasting en het milieu. Immers, een lichtere auto stoot minder CO-2 aangezien de motor minder hard hoeft te werken. Dankzij een iets langere wielbasis is de auto vanbinnen ruimer geworden waardoor 4 of 5 volwassenen een prettige zit kunnen vinden. Er is nu 265 liter bagageruimte voorhanden. Hierdoor is de Suzuki Swift ook uitstekend inzetbaar als compacte gezinsauto.

Rijplezier

Wat onveranderd is zijn de speelse rijeigenschappen. De Suzuki Swift stuurt nog altijd als een kart en kan daardoor ongekend hard door een bocht worden gejaagd. Dat zult u na een proefrit bij voorkeur op de stille landweggetjes rondom Rouveen kunnen beamen. Qua rijplezier is er dus nog niets veranderd en het blijft een van de sterkste eigenschappen van de Suzuki Swift. De moderne aandrijflijn betreft een 112 pk sterke Boosterjet turbomotor en die geeft de lichte Suzuki Swift serieus vleugels. Ook de beschikbare 1,2 benzinemotor met 90 pk maakt van de compacte Swift een vlotte jongen. Eenmaal achter het stuur valt de fijne zitpositie op en daardoor wordt het sportieve gevoel dat elke Suzuki Swift je geeft, nog eens extra versterkt.

Compleet

De nieuwe Swift krijgt drie uitrustingsniveaus: Comfort, Select en Stijl. Die eerste is de basisuitvoering. Standaard krijgt de Swift zaken als airco, een radio-cd-speler met Bluetooth en mp3-compatibiliteit, en verwarmde, elektrisch verstelbare buitenspiegels mee en daarmee is het beslist geen kale instapper zoals voorheen. De duurdere uitvoeringen krijgen volwaardige standaardvoorzieningen mee zoals het audiovisual-multimediasysteem met 7-inch touchscreen, DAB+ en een achteruitrijcamera. Er is al een Swift vanaf € 15.499,-. Je krijgt dan een Comfort-uitvoering met 1.2-benzinemotor met 90 pk. U rijdt al een extra complete Suzuki Swift Select voor € 17.498,- rijklaar. Private lease? Vanaf € 288,- per maand*.

Accessoirepakket met 50% korting

Een nieuwe Suzuki Swift wordt helemaal aantrekkelijk met het speciale Celebrationpakket dat alleen bij autobedrijf Korterink beschikbaar is met maar liefst 50% korting. Met het Celebration-pakket rijdt u dus helemaal extra compleet en extra voordelig in zo’n sportieve Swift! Standaard bij het Celebrationpakket zijn:
• Navigatiesysteem
• Middenarmsteun
• Dakspoiler
• Stootlijsten aan de zijkant van de carrosserie
• Sportieve honinggraad grille
Normale pakketprijs € 1.500,-, nu met 50% korting voor slechts € 750,-. Meer weten over de accessoirepakketten en de Celebration actie met 50% korting? Klik dan hier!

Kom dus langs en maak een proefrit in de Suzuki Swift bij autobedrijf Korterink!