Uniek veel korting en gratis navigatie op de Suzuki Celerio!

11 februari 2019

De Suzuki Celerio Comfort levert Autobedrijf Korterink nu rechtstreeks uit voorraad met maar liefst € 1399,- korting en GRATIS geïntegreerd navigatiesysteem! Daarom is de Suzuki Celerio tijdelijk nergens goedkoper. U rijdt nu al vanaf € 11.500 rijklaar een nieuwe Celerio of voor € 228,- per maand met private lease.

De Suzuki Celerio is onbetwist de ruimste auto in z'n klasse. Met z'n standaard 5 deuren en zeer complete uitrusting zal het u maar aan weinig ontbreken. Tijdelijk kunnen wij rechtstreeks uit onze voorraad een hagelnieuwe Suzuki Celerio leveren met maar liefst € 1.399,- korting


Daardoor rijdt u al vanaf € 11.500,- rijklaar (private lease vanaf € 228,-*) in een complete Suzuki Celerio Comfort. Inclusief stootlijsten, exclusieve wieldoppen, audio met bluetooth en bediening op het stuur, elektrische ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en een volledig geïntegreerd navigatiesyteem met kleurenscherm en DVD speler. Kaartgegevens voor heel Europa.

Als dan geen goede deal is....

Meer sportiviteit?
Kies dan voor het GT-pakket. Inclusief dakspoiler in zwart en wielkast- en dorpelverbrederset. Meerprijs: € 1.000,-


Meer over de Suzuki Celerio

Vanbuiten compact, vanbinnen groots. Want binnen deze klasse vind je geen ruimer interieur met vijf comfortabele zitplaatsen. En in de flinke bagageruimte passen gemakkelijk de wekelijkse boodschappen of vakantiespullen. Behalve de ruimste in zijn klasse, is de Celerio ook de zuinigste en de schoonste. Dus goed voor met milieu en goed voor de portemonnee. De betrouwbaarheid waar Suzuki om bekendstaat ( ANWB; ‘Er mankeert nooit wat aan een Suzuki’), vind je natuurlijk ook terug in de Celerio. 

Zuinig en dus ook voordelig. De Celerio is zeer zuinig op brandstof. Voor extra zuinigheid zorg jij zelf, dankzij de versnellingsindicatoren. Die laat jou namelijk nog effectiever omgaan met het verbruik van brandstof. En dat is wel zo voordelig.Ook door het lage gewicht en het gestroomlijnde ontwerp scoort de Celerio extra punten als het om zuinigheid gaat. En dan te bedenken dat hij naast zuinig ook bijzonder krachtig presteert. Kom langs bij Autobedrijf Korterink in Rouveen voor een proefrit met deze alleskunner!

Klik hier voor onze actuele voorraad.