De Suzuki Celerio Comfort

11 februari 2019

De Suzuki Celerio Comfort nu bij Autobedrijf Korterink met € 1399,00 korting daarom is de Suzuki Celerio tijdelijk goedkoper. U rijdt nu al vanaf €11.500 rijklaar een nieuwe Celerio informeer bij ons naar de mogelijkheden.

De Suzuki Celerio Comfort een echte alleskunner.

 

Vanbuiten compact, vanbinnen groots. Want binnen deze klasse vind je geen ruimer interieur met vijf comfortabele zitplaatsen. En in de flinke bagageruimte passen gemakkelijk de wekelijkse boodschappen of vakantiespullen. Behalve de ruimste in zijn klasse, is de Celerio ook de zuinigste en de schoonste. Dus goed voor met milieu en goed voor de portemonnee. De betrouwbaarheid waar Suzuki om bekendstaat ( ANWB; ‘Er mankeert nooit wat aan een Suzuki’), vind je natuurlijk ook terug in de Celerio. 

Zuinig en dus ook voordelig. De Celerio is zeer zuinig op brandstof. Voor extra zuinigheid zorg jij zelf, dankzij de versnellingsindicatoren. Die laat jou namelijk nog effectiever omgaan met het verbruik van brandstof. En dat is wel zo voordelig.Ook door het lage gewicht en het gestroomlijnde ontwerp scoort de Celerio extra punten als het om zuinigheid gaat. En dan te bedenken dat hij naast zuinig ook bijzonder krachtig presteert.

 

Maak nu een afspraak bij Autobedrijf Korterink voor een proefrit met deze alleskunner de meeste comfortable in zijn klasse. 

Klik hier voor onze actuele voorraad.