De vernieuwde ŠKODA Karoq

04 mei 2022

De ŠKODA KAROQ gaat geen uitdaging uit de weg. Met zijn rij-assistenten en features brengt de KAROQ jou op ieder terrein veilig thuis. De hoge zit, de ruimte, het optimale zicht en de uitgebreide infotainmentsystemen tekenen deze complete SUV. De vernieuwde KAROQ is nu onthuld bij autobedrijf Korterink en bestelbaar vanaf € 32.990,-

Is jouw Zaterdagfamilie ook zo avontuurlijk ingesteld? De ŠKODA KAROQ gaat geen uitdaging uit de weg. Met zijn rij-assistenten en features brengt de KAROQ jouw Zaterdagfamilie op ieder terrein veilig thuis. De hoge zit, de ruimte, het optimale zicht en de uitgebreide infotainmentsystemen tekenen deze complete SUV. De vernieuwde KAROQ staat nu bij autobedrijf Korterink in de showroom!

Met zijn robuuste carrosserie met beschermende elementen en een grotere bodemvrijheid, nodigt de KAROQ je uit om je buiten de gebaande paden te wagen. Tegelijkertijd benadrukken zijn compacte afmetingen, slanke lijnen en stijlvolle velgen de ambitie van de KAROQ om een fantastische stads-SUV te zijn.

FULL-LED MATRIXKOPLAMPEN


De nieuw vormgegeven koplampen van de KAROQ zijn qua functionaliteit verkrijgbaar in twee soorten. Deze zijn uitgerust met ledverlichting en bieden uitstekende prestaties en een hoge energie-efficiëntie. De topuitvoering is voorzien van full-ledmatrixkoplampen. Hierdoor hoeft de bestuurder niet bang te zijn dat andere weggebruikers worden verblind als hij het grootlicht heeft ingeschakeld.

SUV-KENMERKEN


De vernieuwde KAROQ roept een gevoel van kracht en veiligheid op, wat wordt versterkt door een nieuw vormgegeven robuuste achterbumper met zwarte diffusor. Hij kan afhankelijk van de uitvoering ook worden voorzien van een verlengde dakspoiler, die het karakteristieke uiterlijk van de auto onderstreept en tegelijkertijd de aerodynamica verbetert. Dankzij de grotere bodemvrijheid kan de auto het asfalt achter zich laten ongeacht het gekozen type aandrijving. Als je op zoek bent naar de best mogelijke offroad-eigenschappen, raden wij de 4×4-uitvoering aan.

Stel 'm samen!