De vernieuwde ŠKODA Karoq

14 januari 2022

De ŠKODA KAROQ gaat geen uitdaging uit de weg. Met zijn rij-assistenten en features brengt de KAROQ jou op ieder terrein veilig thuis. De hoge zit, de ruimte, het optimale zicht en de uitgebreide infotainmentsystemen tekenen deze complete SUV. De vernieuwde KAROQ is nu onthuld bij autobedrijf Korterink en bestelbaar vanaf € 33.490,-

De avontuurlijke ŠKODA KAROQ krijgt een grote update. Zijn design is verder aangescherpt en ook op technisch gebied legt de SUV de lat wederom hoger. De nieuwe KAROQ is nu onthuld en is ook te bestellen vanaf € 33.490,-. Wij verwachten deze complete SUV deze lente bij ons in de showroom te kunnen presenteren.

Een digitaal instrumentarium wordt medio 2022 standaard en full-LED matrix koplampen zijn voortaan als optie leverbaar. Daarnaast zijn er nieuwe assistentie- en infotainmentsystemen inclusief uitgebreide connectiviteit. De vernieuwde KAROQ is er ook met duurzame bekledingsmaterialen. Verder vallen de EVO-motoren op door gunstige verbruik- en emissiecijfers.

 

Op de hoogte blijven? Klik dan hier!