De vernieuwde Suzuki Ignis

23 juli 2020

Met gepaste trots kunnen we melden dat de Suzuki Ignis is vernieuwd. De Ultra Compact SUV van Suzuki krijgt een nieuwe efficiënte hybride aandrijflijn en een stoerder uiterlijk. De nieuwste Ignis staat nu in onze showroom in Rouveen en is leverbaar vanaf € 16.850,- of € 257,- met private lease.

De Ultra Compact SUV van Korterink
Dankzij een serie aan vernieuwingen is de nieuwe Suzuki Ignis meer SUV dan ooit. Met een nieuwe grille en zijn robuuste voor- en achterbumper heeft de enige Ultra Compact SUV een nog stoerder en frisser uiterlijk gekregen. Samen met het design is ook de hybride aandrijflijn ingrijpend vernieuwd en is het uitrustingsniveau nog completer geworden. Zo beschikt elke nieuwe Suzuki Ignis standaard over LED-verlichting, airconditioning, elektrische ramen vóór, Bluetooth, DAB-radio en een stop-/startsysteem. Hiermee is de Ignis een van de meest complete auto’s in z’n klasse afgezet tegen het prijskaartje.

Vooruitstrevend hybride-technologie

Sinds de introductie van de Ignis staat het model bekend om zijn uitstekende praktijkverbruik. Met het nieuwe model wordt dat nog verder verbeterd. Bij de ontwikkeling van de nieuwe Suzuki Ignis is de aandrijflijn uitgebreid onder handen genomen. Naast een vernieuwde en bijzonder verfijnd lopende 1,2 liter viercilinder benzinemotor, beschikt de nieuwe Ignis over een sterker 10Ah litium-ion accupakket. Voor het eerst is de hybride aandrijflijn te combineren met een traploze automatische CVT-versnellingsbak. AllGrip-vierwielaandrijving is als vanouds leverbaar, enkel in combinatie met een handgeschakelde vijfversnellingsbak.

Volop kleurkeuze
De nieuwe Ignis is leverbaar in drie nieuwe exterieurkleuren: Tough Khaki Pearl Metallic, Caravan Ivory Pearl Metallic en Rush Yellow Metallic. In totaal zijn er elf kleuren leverbaar op de nieuwe Ignis, waarvan zeven te combineren zijn met een contrasterende dakkleur. In het interieur komen nieuwe blauwe of grijze accenten terug, die passen bij de nieuwe bekleding van de stoelen. Ook is het instrumentarium vernieuwd, met een andere vormgeving en een nieuw display. In het tweede kwartaal van dit jaar staat de nieuwe Suzuki Ignis bij Korterink in de showroom. 

Of kies voor een Suzuki Ignis uit voorraad met korting bij Korterink!
Wil je niet langer wachten? Kies dan voor een Suzuki Ignis uit onze voorraad. Extra aantrekkelijk dankzij royale Korterink korting bij aanschaf of een extra scherp leasebedrag bij privatelease. Wij hebben diverse uitvoeringen in diverse kleuren op voorraad. Profiteer van dit voordeel! Op = op…. klik hier voor de actuele voorraad.