Diverse nieuwe Suzuki's uit voorraad leverbaar!

28 juli 2021

Vanwege het grote tekort aan chips lopen de levertijden van verschillende nieuwe auto's flink op. Ook Suzuki heeft helaas te kampen met levertijden. Gelukkig heeft autobedrijf Korterink tijdig de nodige voorraadmodellen ingekocht waardoor u bij ons nog steeds een grote keuze heeft op het gebied van nieuwe Suzuki's. Op onze actiewebsite kunt u in een oogopslag zien met welke Suzuki's u wel nog deze zomer op pad kunt.

Door de Coronacrisis zijn er serieuze tekorten ontstaan op het gebied van chips die worden gebruikt bij de fabricage van auto's. Hierdoor lopen de levertijden op verschillende modellen flink op. Bij autobedrijf Korterink kunt u echter nog steeds zonder levertijd in een nieuwe Suzuki stappen. Van zowel de Suzuki Ignis, Swift, Swace als S-Cross zijn er nog verschillende voorraadmodellen leverbaar. 

Suzuki Ignis

De compacte SUV waar je direct vrolijk van wordt! Leverbaar uit voorraad als Select of extra complete Style met naar keuze een handgeschakelde versnellingsbak of CVT-automaat. Klik hier voor de actuele voorraad.

Suzuki Swift

De sportiefste compacte hatchback met standaard Smart Hybrid technologie. Bij autobedrijf Korterink leverbaar in Comfort, Select of Syle uitvoering. Verschillende kleuren leverbaar. Klik hier voor de actuele voorraad.

Suzuki Swace

Riante gezinsauto met hybrid-technologie, complete uitrusting en € 3.000,- inruilpremie. In diverse kleuren en uitvoeringen rechtstreeks uit voorraad leverbaar. Klik hier voor de actuele voorraad.

Suzuki S-Cross

De SUV van Suzuki met 1.500 kilo trekgewicht. Nog enkele versies uit voorraad leverbaar met € 1.500,- inruilpremie. Klik hier voor de actuele voorraad.