Doe de Suzuki Zomercheck

24 juni 2020

Met de Zomercheck van Suzuki wordt jouw auto op 17 cruciale punten gecontroleerd. Voor slechts € 14,95 ondergaat je Suzuki een uitgebreide controle. Na de Suzuki Zomercheck ga je deze zomer goed voorbereid met je Suzuki op pad. Maak eenvoudig online een afspraak En voor houders van een Suzuki Service Card Extra is deze check helemaal gratis!

Wat doen we allemaal bij de Suzuki Zomercheck?

Bij de Zomercheck wordt je auto nagekeken door gespecialiseerde Suzuki-monteurs. Tijdens de Zomercheck worden met name onderdelen gecontroleerd die belangrijk zijn bij hogere temperaturen of het trekken van een caravan of aanhanger. Bijvoorbeeld de remmen, koelvloeistof, het oliepeil, de werking van je airco, de wielophanging en de conditie van je banden. Veel pechgevallen zijn te voorkomen door onderdelen te vervangen die versleten zijn of bijna defect. Met de Suzuki Service Zomercheck ontvang je een passend advies over de conditie van je auto.

Passend advies

Nadat we alle checks hebben gedaan, geven we advies of iets gerepareerd moet worden. Hierbij maken we de kosten van een reparatie inzichtelijk en pas na akkoord voeren we de werkzaamheden uit. Hierbij geldt; offerte = prijs. Je bent dus nooit meer kwijt dan vooraf afgesproken. Maak dus snel een afspraak, dan zorgen wij er voor dat je auto komende zomerperiode in topconditie verkeert!