Maak kennis met de nieuwe Ford Focus en profiteer van deze unieke eindejaarsaanbiedingen!

06 december 2018

Het is al weer 20 jaar geleden dat Ford de Focus introduceerde. Al snel werd duidelijk dat de Focus qua rijeigenschappen geweldig hoge ogen scoorde. Nu introduceert Ford de 4e generatie van de Focus en ook dit nieuwste model biedt rijplezier van de bovenste plank. Ford blijft op dat gebied heer en meester in de populaire middenklasse. Maak kennis met de nieuwe Ford Focus bij Autobedrijf Korterink en ervaar zelf dat je met deze Ford qua rijplezier in de voorste linies rijdt!

Als een maatpak
In de nieuwe Focus stap je niet in; nee, je trekt ‘m als het ware aan. Zeker in deze ST-Line uitvoering zit je als gegoten in fraaie sportstoelen en pak je een goed in de hand liggende lederen sportstuurtje vast. Deze auto is gemaakt om sportief en actief mee te rijden. En dat doet hij dan ook als geen ander! Geen auto in deze klasse die zo trefzeker en secuur stuurt en daardoor legt de nieuwe Focus de lat op het gebied van rijcomfort bijzonder hoog. Ook het schakelen en koppelen geschiedt in een perfect samenspel waardoor het een groot genoegen is om vlot door de versnellingen heen te jagen. De 125 pk sterke benzinemotor klimt heel gemakkelijk in de toeren en staat altijd paraat met genieg trekkracht. Het resultaat? Bergen met rijplezier en onbetwiste reden nummer een om voor een Focus te kiezen.

Ruim & praktisch
Maar de Focus biedt meer. De complete nieuwe lijn van de auto borduurt weliswaar voort op die van z’n voorganger maar heeft als totaal toch z’n geheel eigen stijl. In het interieur domineert een groot touchscreen dat is voorzien van allerlei moderne gadgets. Er is ruimte genoeg voor een gezin plus hun bagage. Wat dat betreft heeft Ford het praktisch gebruiksgemak beslist niet uit het oog verloren. Gecombineerd met het feit dat dit een geweldige rijdersauto is, kan je als autoliefhebber bijna niet om de nieuwe Focus heen. Ervaar het zelf en bezoek onze showroom wij informeren jou graag over de tijdelijke acties op de 4de generatie van de Focus. 

Profiteer t/m 31 december 2018 van de Upgrade bonus en maak jouw nieuwe Ford Focus bij Autobedrijf Korterink zo leuk als je zelf wilt! 

De Upgrade Bonus kun je bijvoorbeeld besteden aan een luxere uitvoering of extra opties die niet standaard op jouw gekozen uitvoering zitten. Zoals een panoramadak, een fantastisch B&O Play audiosysteem of een geavanceerde adaptieve cruisecontrol. Maar ook voor korting op de financiering of het aankoopbedrag. Zo maak je jouw nieuwe Focus zo leuk als je zelf wilt en wij adviseren je graag. 

Deep Impact Blue
Waar besteed jij de bonus van € 1000 ,- aan?

• Upgrade naar een luxere uitvoering
• Extra fabrieksopties
• Korting op de financiering via Ford Options
• Korting op het aankoopbedrag

De Upgrade Bonus geldt voor alle uitvoeringen van de nieuwe Focus.

Design Pack nieuwe Ford Focus tijdelijk extra voordelig bij Autobedrijf Korterink

Het Design Pack 1 of 2 is een aantrekkelijk geprijsd optiepakket voor de Focus Titanium en ST-Line. Op onze introductievoorraad van de nieuwe Focus 5-deur is het tijdelijk extra voordelig, zo heb je nu al een Design Pack t.w.v. € 1.395,- voor slechts € 250,-.

Voorwaarden:

• Aankoop en registratie van de auto vindt uiterlijk 31 december 2018 plaats.

• Exclusief aanbod voor particuliere kopers en leaserijders. Fleets met een “special deal” met Ford Nederland kunnen hier geen gebruik van maken.

• Uitsluitend geldig op de introductievoorraad van de Focus 5-deur. Onze verkopers van Autobedrijf Korterink informeren jou over de beschikbare uitvoeringen.

Deep Impact Blue
Het Design Pack is voorzien van:
  • Privacy Glass
  • 17 ‘’ velgen (Titanium) en 18’’ velgen voor ST-Line
  • LED koplampen en achterlichten