Maak je auto klaar voor de lente!

23 maart 2021

Het voorjaar is begonnen, is jouw ŠKODA al klaar voor de lentezon? Profiteer nu tijdelijk van veel voordeel op zomerbanden, airco onderhoud inclusief geurbehandeling al vanaf € 139* en krijg tot 25% korting op originele accessoires speciaal voor jouw ŠKODA. Zo kun jij onbezorgd genieten van het voorjaar. Bekijk de acties en maak direct een afspraak met onze werkplaats.

Elke drie jaar airco onderhoud

Houd er rekening mee dat airco onderhoud niet standaard in een reguliere onderhoudsbeurt wordt meegenomen. Maak daarom periodiek een afspraak bij autobedrijf Korterink in Zwolle of aan de Lichtmis.

Airco onderhoudsbeurt € 139 * (inclusief geurbehandeling)

Airconditioning doet meer dan je denkt. Zo blijft je auto niet alleen koel, ook voorkomt een airco beslagen ruiten en houdt stof, uitlaatgassen en pollen buiten. En verhoogt daarmee het rijcomfort. Daarvoor moet je airco wel goed functioneren. Wist je dat onderhoud aan je airco niet wordt meegenomen in je standaard onderhoud? Daarom adviseren wij om eens per drie jaar airco onderhoud uit te voeren. Tijdens het airco onderhoud checken we de werking van de onderdelen, koeling controleren, controle stof- en pollenfilter, drukbeveiliging controleren, lekdichtheid checken, drukbeproeving inspecteren, leeghalen, vacumeren en afvullen.

 

Wissel de winterbanden voor de zomerbanden

Ga goed voorbereid en zonder verrassingen de lente in. Wissel jouw winterbanden om voor zomerbanden. Nu vanaf € 39,-.

Zomerbanden aan vervanging toe? Nu extra aantrekkelijk geprijsd. Ontdek de scherpe tarieven en het complete aanbod.

 

Maak een werkplaatsafspraak!