Korterink is geopend. U bent van harte welkom!

17 maart 2020

Korterink is gewoon geopend. U bent daarom ook van harte welkom! Vanzelfsprekend hebben wij naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) onze voorzorgsmaatregelen genomen. Onze primaire focus ligt op het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers. Wij volgen hierbij de landelijke richtlijnen en informeren u graag over de stand van zaken.

Uw bezoek aan onze showrooms en werkplaatsen
Wellicht bent u op dit moment huiverig om een van onze showrooms te bezoeken en/of naar onze werkplaats te komen. Graag willen wij u er van verzekeren dat alle benodigde voorzorgsmaatregelen zijn genomen om uw gezondheid te beschermen. Dat start met zeer strenge richtlijnen ten aanzien van de hygiëne. Wij heten u daarom ook van harte welkom tijdens de reguliere openingstijden in de showroom en in onze werkplaats. Onze medewerkers zijn extra alert op persoonlijke hygiëne en mogelijke ziekteverschijnselen en nemen alle richtlijnen van het RIVM in acht. Zo begroeten we elkaar niet met het geven van een hand en blijven we op 1 tot 2 meter afstand. Ook verzoeken we u vriendelijk om zorgvuldig met deze richtlijnen om te gaan. 

Hoewel wij als autobedrijf Korterink een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel hebben staan, zal deze op het gebied van persoonlijke benadering dus anders zijn dan u van ons gewend bent. Wij kunnen ons voorstellen dat de maatregelen afstandelijk overkomen, maar zo bedoelen wij het niet. Het is voor uw en onze veiligheid.

Wat doen wij om de richtlijnen van het RIVM te volgen:

  • Hygiënische maatregelen;
  • Het vermijden van samenkomst van grote groepen;
  • Het beperken van sociaal contact.

Wat doen wij om de kans op besmetting te voorkomen:

  • Geen handen schudden;
  • Gebruik van desinfecterende middelen;
  • Minimaal 1 tot 2 meter afstand;
  • Extra schoonmaakrondes.

Online en telefonisch ook bereikbaar

Op dit moment blijven onze showrooms en werkplaatsen gewoon geopend maar uiteraard kunt u ook online en telefonisch contact met ons opnemen. Zo kunt u met al uw vragen bij onze medewerkers terecht en kunnen wij meedenken met passende oplossingen op zowel sales- als aftersales gebied. Bent u benieuwd naar ons aanbod nieuwe voorraadauto’s of occasions? Bekijk dan op deze site het complete aanbod inclusief uitgebreide fotopresentatie en neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. We helpen u graag verder.

De koopavond op 26 maart en 2 april in Zwolle komt te vervallen. Ook op donderdag sluit autobedrijf Korterink in Zwolle dus om 18:00u (vestiging de Lichtmis/Rouveen altijd om 18:00u gesloten)

 

Tot slot

Voor iedereen is dit nog onbekend terrein maar feit is dat het Coronavirus de komende periode een onderdeel van onze maatschappij zal zijn. Wij gaan ons uiterste best doen om onze service en dienstverlening in tact te houden, zodat wij u kunnen blijven helpen binnen de mogelijkheden die er zijn. Het is onze topprioriteit om u en onze medewerkers goed te beschermen. Daarom vragen wij ook aan u de medewerking voor bovenstaande maatregelen. Mogelijk wijzigen deze maatregelen de komende periode, daarom willen wij u voor de laatste stand van zaken doorverwijzen naar de website van het RIVM. Wij garanderen u dat wij de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden en we baseren onze beslissingen consequent alleen op feiten en berichtgeving van de Rijksoverheid en het RIVM.

Dank voor uw medewerking en begrip, als zaken in deze bijzondere tijd wat anders lopen dan u gewend bent.