Monteur gezocht!

24 mei 2019

Voor onze vestiging in Zwolle zijn we ter versterking van ons professionele technische team op zoek naar een enthousiaste en gedreven monteur. Heb jij het autohart op de juiste plaats, vind je autotechniek het mooiste wat er is, werk je graag aan technisch vooruitstrevende auto’s en ben je ook nog eens bereid flink de handen uit de mouwen te steken? Solliciteer dan als automonteur bij Autobedrijf Korterink in Zwolle en werk voor een van de succesvolste automerken van Nederland!

Je werkzaamheden
Als monteur ga je zelfstandig reparaties verrichten en diagnoses stellen. Uiteraard ben jij volledig op de hoogte van de nieuwste techniek en heb je een passie voor auto’s in het algemeen en relevante werkervaring in het bijzonder. Je werk bij ons vaak met de modernste motoren en aandrijftechnieken van allerlei auto’s (nadruk op ŠKODA) gecombineerd met de nieuwste software. Dat geeft jou de kick waarnaar je op zoek bent. Ook draag je zorg voor een goede afhandeling met klanten zodat ze tevreden de deur uit gaan. Daarnaast vind je het geen probleem om ook andere werkzaamheden op te pakken zoals het wisselen van banden.

Wij vragen
Als allround autotechnicus heb je een gedreven instelling en je bent een echte teamplayer. Je gaat systematisch te werk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast beschik je over:

• Bij voorkeur afgeronde MBO-opleiding automonteur
• Kennis van en vertrouwd met de meest recente software
• Uitstekende kennis van de Nederlandse taal
• Geldig rijbewijs B en woonachtig in de regio Zwolle

 

Ben jij de techneut die wij zoeken? Solliciteer dan door je motivatie en CV op te sturen ter attentie van Gerben Korterink, gerben@korterinkautos.nl. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met ons via 038-4670960.


Over Korterink
Autobedrijf Korterink is al meer dan 50 jaar actief in de automotive branche. Gevestigd op een prominente plek direct aan de A28 bij Rouveen biedt Korterink een totaalpakket aan mobiliteitsdiensten. Bij ons staat service en klantbenadering centraal. Het 50-jarig bestaan van ons familiebedrijf danken wij met name aan onze klanten. Ook in de toekomst staat autobedrijf Korterink daarom klaar als mobiliteitsaanbieder waarbij voor ons uiteindelijk maar een ding telt: maximale klanttevredenheid!