Nieuw! Privatelease met aanbetaling

02 januari 2019

Korterink biedt met Suzuki een uniek product: privatelease met aanbetaling. Doe een aanbetaling en uw maandelijkse kosten worden aanzienlijk verlaagd. Korterink is met Suzuki de enige in de markt die dit mogelijk maakt. Een nieuwe Suzuki rijden wordt hierdoor nog aantrekkelijker en nog betaalbaarder!

Privatelease betekent zorgeloos rondrijden in een nieuwe Suzuki voor een vast maandbedrag. Alle kosten zijn inbegrepen; u hoeft alleen nog maar te tanken. Dus geen zorgen over wegenbelasting, onderhoud, reparaties, verzekering, afschrijving of pechhulp. Alles is immers geregeld. U hoeft zelf alleen nog maar te tanken. Privatelease is niet alleen voor particulieren; het kan ook zakelijk (ZZP) interessant zijn. U betaalt immers geen bijtelling (auto is privé) en u kunt uw bedrijf de zakelijke kilometers in rekening brengen met een lagere belastbare winst als resultaat.

Verlaag uw maandelijkse privatelease bedrag met een aanbetaling
Bij Korterink kunt u daarnaast een Suzuki private leasen met een aanbetaling. Hiermee worden u maandelijkse kosten nog verder verlaagd. En dat terwijl de tarieven al zo scherp zijn. Een kleine aanbetaling van bijvoorbeeld € 2.500,- levert al een aanzienlijke verlaging van het maandbedrag op. Wij hebben enkele voorbeelden voor u uitgerekend inclusief een aanbetaling van € 2.500,-.

Suzuki Swift 1.2 DualJet 90 pk Smart Hybrid S&S Stijl

Normale leaseprijs: € 309,- 
Met € 2.500,- aanbetaling slechts € 253,- per maand

Ga direct naar deze auto

 Suzuki Vitara 1.0 Boosterjet 112 pk 2 WD Select

Normaal: € 410,- per maand.
Met € 2.500,- aanbetaling slechts € 353,- per maand.

Ga direct naar deze auto

 

 

 

   Meer weten over privatelease of een ander model uitrekenen? Klik dan hier!