Nieuwe tijden met de Suzuki Swace bij autobedrijf Korterink

09 februari 2021

Het blijft een bijzonder moment. Start de nieuwe Suzuki Swace en je hoort niets. Zet de automatische versnellingsbak (standaard op elke Swace!) in ‘drive’ en de auto zet zich geruisloos in beweging. Met de Suzuki Swace treedt het merk voor het eerst toe tot de (deels) elektrische aandrijving van een model. Een mijpaal want deze volwaardige hybride is een voorbode van wat er op dit gebied allemaal nog komen gaat. De Suzuki Swace is er echter nu al en direct beschikbaar bij autobedrijf Korterink in Rouveen en heeft alles in zich om een succes te worden!

Een geruisloze en ontspannende ervaring 

De revolutionaire aandrijflijn van de Suzuki Swace maakt vanaf het allereerste moment indruk. De in samenwerking met Toyota ontwikkelde hybride aandrijving bestaat uit een 1,8-benzinemotor en een krachtige elektromotor. Het systeemvermogen bedraagt 122 pk en daarmee kan de Suzuki Swace prima vooruit! Het is ronduit opvallend hoe vaak de Swace volledig elektrisch rijdt; meer dan 50% moet zeker op korte afstanden goed haalbaar zijn. Het geeft niet alleen een rustgevend gevoel, het zorgt ook nog voor een ongekende zuinigheid. Zeker als je de forse afmetingen in ogenschouw neemt. Wie een beetje z’n best doet, rijdt gemiddeld ruim 1 op 20! Wie wil, kan met behulp van de EV-knop zelfs enkele kilometers volledig elektrisch rijden. In de praktijk kan je echter het beste het systeem automatisch z’n werk laten doen. Zo rijd je het meest efficiënt en bepaalt de auto zelf wat gegeven de omstandigheden de beste aandrijving is.

Rust, ruimte en comfort in de nieuwe Suzuki Swace


Comfort wordt bij de Suzuki Swace met hoofdletters geschreven. De hele auto is er op ontworpen om bestuurder en passagiers op een veilige en rustgevende wijze van A naar B te brengen. Niet alleen de hybride aandrijflijn is daar verantwoordelijk voor. Ook de vering, besturing en luxe afwerking dragen hun steentje bij. Vier of vijf volwassenen en hun bagage vinden comfortabel een plek en weten zich omringd door veel ruimte en luxe. Zelfs de Select-uitvoering is al erg compleet. Doordat de motor dankzij de CVT-automatische transmissie bij constante snelheden zeer weinig toeren maakt, is het lekker stil in de auto. Het maakt een lange rit tot een zeer comfortabele bezigheid!

De Suzuki Swace heeft een extreem rijke standaarduitrusting


We stipten het net al aan, de Suzuki Swace is compleet. Erg compleet. Zo is de standaard Select-uitvoering direct al van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan adaptieve cruise control, LED-verlichting inclusief grootlichtassistent, geregelde airconditioning en een 8 inch touchscreen met Bluetooth, Apple CarPlay en Android Auto. De luxere Style voegt daar dan nog  bi-beam LED-koplampen, stoelverwarming voorin, stuurwielverwarming en draadloos laden voor mobiele telefoons plus een uitgebreider pakket aan veiligheidsvoorzieningen. U merkt het: het zal u werkelijk aan niets ontbreken in de Suzuki Swace.

Maak zelf kennis met de Suzuki Swace


Wij kunnen ons voorstellen dat u alle kwaliteiten van de Suzuki Swace zelf wilt ervaren. Kom daarvoor naar autobedrijf Korterink in Rouveen. Daar staat de demonstratiewagen voor u gereed voor een uitgebreide testrit. Een ding is zeker: wij weten zeker dat u net zo enthousiast als wij zult zijn over deze fantastische Suzuki met hybride-aandrijving!