Ontdek de Suzuki Ignis vanaf € 249,- per maand

18 mei 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je kunt alles zeggen van de Suzuki Ignis maar een ding is zeker: met deze compacte SUV maak je gegarandeerd de tongen los! Inmiddels is de auto al een tijdje leverbaar bij autobedrijf Korterink en heeft de Suzuki Ignis een vast plekje op de Nederlandse markt veroverd.

De Ignis heeft een 90 pk sterke 1.2 DualJet viercilinder onder de kap, een blok dat we al kennen uit de Suzuki Baleno. Op de bestellijst staat ook een tweede variant van die viercilinder, een blok met SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki)-techniek. Daarmee is die versie geen volwaardige hybride, maar een elektromotor ondersteunt de Ignis. Tijdens het remmen opgewekte energie wordt in een accu opgeslagen en wordt gebruikt voor diverse elektronische onderdelen. Daarmee wordt de dynamo ontzien en kan brandstof worden bespaard. Allgrip-aandrijving is beschikbaar voor bepaalde versies. Een gerobotiseerde handbak (AGS) staat ook op de optielijst.Compleet & ruim

De compacte vijfdeurs heeft een verschuifbare achterbank, handig voor als je wilt kiezen tussen veel been- of veel bagageruimte. Er is een complete Comfort-uitvoering, een luxere Select en een extra complete Stijl. De Comfort beschikt standaard reeds over een radio/cd-speler die Bluetooth ondersteunt. Stoelverwarming voor is eveneens aanwezig, hetzelfde geldt voor elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels. Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is ook van de partij. Hij is er al vanaf net geen € 15.000,-. De Stijl is de topversie met climate control, cruise control, navigatie, vier elektrische ramen in plaats van slechts twee stuks voor en een met leer bekleed stuurwiel. Vanbuiten is de Stijl te herkennen aan led-achterlichten, led-dagrijverlichting en de in de zijspiegels aanwezige richtingaanwijzers. De vierwielaangedreven versie is er overigens voor net geen € 20.000,-. Liever niet kopen? Je hebt bij Korterink al een Ignis in de private lease voor slechts € 259,- per maand inclusief een pakket aan uitstekende voorwaarden!