Nieuwe Suzuki modellen nu met gratis accessoires!

18 maart 2019

Als je nu een nieuwe Suzuki koopt, krijg je bij bijna alle modellen een accessoirepakket cadeau. Je kunt kiezen voor het interieur- of exterieurpakket van jouw favoriete Suzuki. Voor de Jimny en de Swift Sport is er één speciaal accessoirepakket. Kom langs en laat je uitgebreid informeren over de mogelijkheden in onze showroom!

 

 

 

Suzuki Vitara

Een stoere en stijlvolle SUV. Zuinig en vol geavanceerde techniek. Nu met veel gratis accessoires. De schoonste en zuinigste allroader vol geavanceerde techniek. Met een modern en herkenbaar SUV-design. Nu met veel gratis accessoires! Koop of lease nu de Suzuki Vitara en krijg een accessoirepakket cadeau. Je kunt kiezen voor het interieurpakket of het exterieurpakket.

Vitara interieurpakket
Met het interieurpakket rusten we je nieuwe Vitara uit met stootlijsten op de portieren met chroominleg, aluminium-look bescherming voor de achterbumper, bagageruimte organiser en een RVS uitlaatsierstuk.

Vitara exterieurpakket 
Met het exterieurpakket krijgt je nieuwe Vitara een upgrade met skidplates voor en achter en rode accenten dagrijverlichting en voorbumper. 

Klik hier voor de actuele voorraad Vitara's van autobedrijf Korterink

 

Suzuki Swift

De auto met de grootste funfactor in zijn klasse. Lichter, sneller, sportiever. Nu met veel gratis accessoires. Koop of lease nu de Suzuki Swift en krijg een accessoirepakket cadeau. Je kunt kiezen voor het interieurpakket of het exterieurpakket of een Sport accessoirepakket.  

Swift interieurpakket
Met het interieurpakket rusten we je nieuwe Swift uit met seatwear zwarte bekleding voor de voorstoelen en de achterbank gemaakt van hoge kwaliteit kunstleder i.c.m. ‘micro fibre’ stof en een bagagemat voor de laadruimte.

Swift exterieurpakket
Met het exterieurpakket krijgt je nieuwe Swift een upgrade met zwarte stootlijsten, een achterklepspoiler in carrosseriekleur, zwarte spiegelkappen en een RVS uitlaatsierstuk.

Swift Sport accessoirepakket
Met het Swift Sport pakket krijgt je nieuwe Swift Sport extra LED instapverlichting met Swift Sport projectie, velgstriping, velgslotset, dorpel instaplijsten met Swift Sport logo, zilverkleurige spiegelkapset en een bagageruimte organiser.

Klik hier voor de actuele voorraad Suzuki Swift van autobedrijf Korterink

Suzuki Ignis

Met eigenzinnig design en laag verbruik. Nu met veel gratis accessoires. Koop of lease nu de Suzuki Ignis  en krijg een accessoirepakket cadeau. Je kunt kiezen voor het interieurpakket of het exterieurpakket. 

Ignis interieurpakket
Met het interieurpakket rusten we je nieuwe Ignis uit met seatwear zwarte bekleding voor de voorstoelen en de achterbank gemaakt van hoge kwaliteit kunstleder i.c.m. ‘micro fibre’ stof en een bagagemat voor de laadruimte.

Ignis exterieurpakket 
Met het exterieurpakket krijgt je nieuwe Ignis een upgrade met een achterklepspoiler in carrosseriekleur, sportieve striping op beide zijden van de auto en een RVS uitlaatsierstuk.

Klik hier voor de actuele voorraad Suzuki Ignis

 

De nieuwe Suzuki Jimny

Stoer in de stad, onverslaanbaar in het terrein. Stap in en ga het avontuur aan. Nu met veel gratis accessoires.  Koop of lease nu de Suzuki Jimny en krijg een accessoirepakket cadeau.  

Jimny accessoirepakket
Met het speciale Jimny accessoirepakket rusten we je nieuwe Jimny uit met een retro-look grille voorzien van Suzuki logo, spatlappen voor en achter en een laadruimtehoes ter bescherming van het interieur.

Klik hier voor de actuele voorraad Suzuki Jimny

Suzuki S-cross

De ruime en veelzijdige familie-crossover, luxe uitgerust voor elke reis. Nu met veel gratis accessoires. Koop of lease nu de Suzuki S-cross en krijg een accessoirepakket cadeau. Je kunt kiezen voor het interieurpakket of het exterieurpakket.  

S-Cross interieurpakket
Met het interieurpakket rusten we je nieuwe S-Cross uit met een lederen pookknop, een lederen stuurwiel, dorpel instaplijsten, bumperbeschermlijst voor de achterbumper en een bagageruimte-organiser

S-Cross exterieurpakket 
Met het exterieurpakket krijgt je nieuwe S-Cross een upgrade met een achterklepspoiler in carrosseriekleur, een RVS uitlaatsierstuk en een zilverkleurige zij-skidplateset

Klik hier voor de actuele voorraad S-Cross

Suzuki Celerio

Een zuinige en veilige alleskunner. Met meer ruimte dan welke andere auto in zijn klasse. Nu met veel gratis accessoires. Koop of lease nu de Suzuki Celerio en krijg een accessoirepakket cadeau. Je kunt kiezen voor het interieurpakket of het exterieurpakket. 

Celerio interieurpakket
Met het interieurpakket rusten we je nieuwe Celerio uit met een Suzuki navigatiesysteem met 7" scherm en onder meer radio/usb/iPod/Iphone aansluiting, stuurwielbediening, bluetooth-mediafunctie, Europese kaartdekking en 1 jaar gratis updates. 

Celerio exterieurpakket 
Met het exterieurpakket krijgt je nieuwe Celerio een upgrade met 14" lichtmetalen velgen van het type Mars en een stootlijst met Celerio logo.

Klik hier voor de actuele voorraad Suzuki Celerio

Loop binnen bij Autobedrijf Korterink en vraag naar deze gratis accessoire actie op diverse Suzuki Modellen en maak een proefrit in uw favoriete Suzuki-model.

 

Gratis accessoirepakket voorwaarden

Tijdens de actieperiode biedt Suzuki een gratis accessoirepakket van gemiddeld € 750,- (incl. BTW) aan op alle nieuw te verkopen Suzuki modellen met uitzondering van de Suzuki Baleno. Voor elk model Suzuki zijn er één of twee vooraf samengestelde pakketten beschikbaar. Je hebt recht op één gratis accessoirepakket per auto. De actie is alleen geldig op verkoopcontracten afgesloten in de periode 1 maart 2019 tot en met 31 juli 2019, waarbij de registratie van de nieuwe Suzuki dient plaats te vinden voor of uiterlijk op 15 augustus 2019. Deze actie geldt niet voor Operational Lease contracten of koop voor Fleet & Lease doeleinden.