Op de voordelige tour met ŠKODA-dealer Korterink!

05 juli 2019

De hele zomer bieden wij Tourvoordeel met kortingsacties op alle ŠKODA modellen. Met de voordeelpakketten van ŠKODA ga je bijvoorbeeld voor het complete pakket met veel voordeel. Je profiteert nu namelijk van extra scherpe acties op diverse pakketten die passen bij jouw voorkeuren met een oplopend voordeel tot € 2.650! Of profiteer van aantrekkelijke kortingen op luxe opties bij de Octavia, ga voor een royale inruilpremie van € 1000,- op alle modellen of kies voor extra lage tarieven voor privatelease. Kortom, een voordelige deal maken was bij ons nog nooit zo gemakkelijk!

Acties op de Octavia: luxe opties tegen een scherpe prijs

DSG-automaat
Dankzij de fijne DSG-automaat kom je extra uitgerust op je bestemming aan. Met flinke korting. van € 2.500 nu voor € 990,-

Glazen panoramadak
Geniet optimaal van buiten met de OCTAVIA (COMBI) dankzij het stijlvolle Panoramadak.
nu voor € 990,-Geniet van lederen interieur, extra getinte ramen achter en een multifunctioneel sportstuurwiel
van € 1.740,- nu voor € 990,-

Sport Business
Upgrade de OCTAVIA (COMBI) naar zijn sportiefste uitvoering met liefst € 1.010 korting.
van € 2.000,- nu voor € 990,-


Gratis DSG Automaat op de Superb
Nu € 1.000,- extra inruilvoordeel
Tijdelijk is jouw auto nóg meer waard dan normaal! Ruil je oude auto in voor een nieuwe ŠKODA en profiteer tijdelijk van extra inruilvoordeel van € 1.000,-*.

*deze inruilpremie is uitsluitend geldig op voorraadmodellen uit modeljaar 19. De actie loopt tot en met 30 augustus 2019. Voor de FABIA en FABIA COMBI geldt dat de inruilpremie enkel geldig is op 75 pk MPI motoriseringen en de Monte Carlo uitvoeringen.

Private lease: tijdelijk extra scherp geprijsd OP=OP


Profiteer nu tijdelijk van extra scherpe Private Lease tarieven. De korting loopt op tot wel 30 euro per maand* en geldt de gehele looptijd van het contract.

* ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 augustus 2019, zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol