Profiteer t/m 31 maart 2019 bij Korterink met een nieuwe Ford Bedrijfswagen!

16 januari 2019

Korterink heeft aantrekkelijke aanbiedingen op Ford Bedrijfswagens. Zo is er bijvoorbeeld de Upgrade Bonus op de Transit van maar liefst € 2.500,-! Deze kun je bijvoorbeeld besteden aan een luxere uitvoering of extra opties die niet standaard op jouw gekozen uitvoering zitten.

Zoals een Trend uitvoering of automatische transmissie. Maar ook voor korting op de ombouw of het aankoopbedrag. Daarbij kun je ook nog gebruik maken van 0% rente op de financiering, zo maak je jouw nieuwe Transit zoals je zelf wilt en profiteer je van een totaal voordeel tot ruim € 4.000,-.

Waar besteed jij de bonus van € 2.500,- aan?

  • Upgrade naar een luxere uitvoering
  • Extra fabrieksopties 
  • Accessoires of bedrijfswageninrichting 
  • Korting op het aankoopbedrag 

Financial Lease Ford Transit bij Korterink
Of je nu koopt of least, we hebben een aantal hele mooie aanbiedingen voor onze Ford Bedrijfswagens. Profiteer daarom nu van 0% rente op de financiering van jouw Ford bedrijfswagen met Financial Lease, bij een looptijd van 12 of 24 maanden. Voor deze actie hoef je niet apart naar de bank: Je regelt je financiering eenvoudig via Ford Credit. Zo heb je bij Ford één aanspreekpunt voor jouw nieuwe bedrijfswagen én jouw financiering. De Ford dealer ontvangt jou graag en rekent het maandbedrag voor jouw nieuwe bedrijfswagen snel voor je uit. Deze aanbieding loopt tot en met 31 maart 2019.