ŠKODA KAROQ SPORTLINE met 190 pk

04 januari 2019

Met de ŠKODA KAROQ SPORTLINE presenteert autobedrijf Korterink een tweede nieuwe versie van zijn compacte SUV naast de KAROQ SCOUT. De SPORTLINE is nog sportiever qua design en rijdynamiek.

Sportief design binnen en buiten

De ŠKODA KAROQ SPORTLINE is bij Korterink in de verte al herkenbaar als de meest sportieve versie. Een sportiever gestylde voorbumper en zwart gelakte 18 inch lichtmetalen Mytikas velgen zorgen voor extra sportieve looks. Klanten kunnen ook kiezen voor Ratikon velgen in 17 inch of Vega 19 inch exemplaren, beide eveneens in zwart metallic.

In het interieur vallen de zwarte sportstoelen met zilverkleurig stiksel direct op. De sportstoelen zijn bekleed met de nieuwe driedubbele en luchtdoorlatende Thermoflux-stof. Dat biedt extra comfort aan de inzittenden, met name in de zomer. De voorstoelen zijn voorzien van lendensteunen. Het multifunctionele sportstuurwiel is bekleed met geperforeerd zwart leer met stikwerk in zilver. Rvs-pedalen, zwarte hemelbekleding, zwarte raamstijlen en het LED-pakket met sfeerverlichting completeren de uitgebreide sportieve standaarduitrusting.

Digitaal instrumentenpaneel en andere slimme functies

De ŠKODA KAROQ SPORTLINE is optioneel uit te rusten met de vrij instelbare Virtual Cockpit. Deze heeft in de KAROQ SPORTLINE een vijfde display lay-out, die de toerenteller en de snelheid centraal toont. Dankzij de LTE-module en WLAN-hotspot zijn ŠKODA KAROQ-passagiers altijd online. De rijdynamiek van de SPORTLINE is individueel in te stellen. De elektronische stabiliteitscontrole ESC werkt in twee verschillende standen.

Typisch ŠKODA zijn de vele Simply Clever ideeën in de KAROQ SPORTLINE, maar ook het grote aantal opbergmogelijkheden. De optionele elektrische achterklep met tip-to-close-functie opent en sluit met een druk op de knop of na een lichte druk op de geopende klep. Tot de uitrusting behoort ook een virtueel pedaal waarmee de achterklep met een simpele voetbeweging is te openen. De nieuwe ŠKODA heeft een variabele laadvloer voor de kofferbak. Bagagenetten achter de rugleuning van de voorstoelen en tunnelconsole bieden extra gebruiksgemak, evenals een vak voor kleingeld en parkeerkaarten aan de bestuurderszijde en een houder voor multimedia-apparaten.