Suzuki Korterink zomercheck: veilig op vakantie!

18 juni 2019

Met de Zomercheck van Suzuki Korterink wordt jouw auto op 17 cruciale punten gecontroleerd. Voor slechts € 14,95 (bruto adviesprijs) ondergaat je Suzuki een uitgebreide controle. Na de Suzuki Zomercheck rijd je zorgeloos naar je vakantiebestemming. Maak eenvoudig online een afspraak bij jouw Suzuki-dealer. En voor houders van een Suzuki Service Card Extra is deze check helemaal gratis!

Wat doen we allemaal bij de Suzuki Zomercheck?

Bij de Zomercheck wordt je auto nagekeken door onze gespecialiseerde Suzuki-monteurs. Tijdens de Zomercheck worden met name onderdelen gecontroleerd die belangrijk zijn bij het reizen naar warme of bergachtige landen of het trekken van een caravan of aanhanger. Bijvoorbeeld de remmen, koelvloeistof, het oliepeil, de werking van je airco, de wielophanging en de conditie van je banden. Veel pechgevallen zijn te voorkomen door onderdelen te vervangen die versleten zijn of bijna defect. Met de Suzuki Service Zomercheck ontvang je een passend advies over de conditie van je auto.

Passend advies

Nadat we alle checks hebben gedaan, geven we advies of iets gerepareerd moet worden. Hierbij maken we de kosten van een reparatie inzichtelijk en pas na akkoord voeren we de werkzaamheden uit. Hierbij geldt; offerte = prijs. Je bent dus nooit meer kwijt dan vooraf afgesproken.

SUZUKI ZOMERCHECK

  • controle op 17 cruciale punten door gekwalificeerde monteurs
  • veilig op vakantie
  • gratis voor Suzuki Service Card Extra houders

Als je een onderhoudsbeurt laat doen bij de Suzuki-dealer krijg je de Service Card cadeau, daarmee krijg je 24/7 gratis pechhulp in heel Europa. Heel handig op vakantie!

MAAK EEN AFSPRAAK

 

Wil je profiteren van complete service?

 Je kunt voor slechts 29 euro per jaar (bruto adviesprijs) een Suzuki Service Card Extra aanschaffen. Dan zijn bijvoorbeeld de Zomercheck, maar ook APK, sterreparaties, de airco- én de Wintercheck helemaal gratis. Dat zijn extra checks en reparaties waarvan het voordeel kan oplopen tot wel 170 euro.