Test nieuwe Suzuki Vitara

07 februari 2019

Lees onze test en bekijk onze video van de nieuwe Suzuki Vitara! Onlangs werd de Suzuki Vitara vernieuwd. Op heel veel punten heeft Suzuki de Vitara ‘bijgepunt’ en dat heeft geresulteerd in een nog verder verfijnde auto waarmee het elke kilometer opnieuw nog fijner rijden is. Bij autobedrijf Korterink kunt u zelf ervaren wat de nieuwe Vitara in z’n mars heeft. Wij gingen alvast voor u op weg en komen enthousiast terug!

Nieuwe looks
De Vitara is ondanks z’n nieuwe looks in de basis hetzelfde gebleven. De grille en de koplampen en de voorbumper kregen een nieuw design, net zoals de achterlichten. Het maakt dat de aanblik net even anders is en weer een stukje moderner. Op deze manier is de Vitara in ieder geval weer helemaal bij de tijd. Zoals gezegd veranderde er aan het concept van de auto verder niets. Nergens voor nodig ook want de Vitara weet met z’n prettig op het netvlies brandende design, handige afmetingen en sportieve uitstraling nog altijd veel harten voor zich te winnen!

Verfijnd interieur
Wie instapt, merkt al snel dat er flink wat werk is gemaakt van het interieur. De prettig zittende stoelen maken van elke rit een plezierige ervaring. Het dashboard is voorzien van een prettige zachte finish waardoor het geheel nu nog hoogwaardiger aan doet. Ook het instrumentenpaneel is veranderd en voorzien van een modern informatiedisplay. Samen met de nieuwe stoffering, is de ambiance in de auto er flink op vooruit gegaan door de reeks aan subtiele wijzigingen. Een logische evolutie die zorgt voor een nog prettiger rije ervaring!

Vertrouwd rijplezier
Onder de motorkap van het testexemplaar ligt een 1.4 Boosterjet-motor met maar liefst 140 pk. Met z’n koppel van 220 Nm dat bovendien al bij 1.500 toeren vrijkomt, kan je bijzonder gemakkelijk soepel en snel vooruitkomen. De motor trekt als een lier en dat verhoogt het rijplezier in niet onbelangrijke mate. Bovendien is deze motor zuinig en stil; een ideale combinatie. Ook wie een middelzware caravan wil trekken, heeft aan de Vitara een goede. Als vanouds is de Vitara een ruime en complete auto. Zeker in deze Select-uitvoering zit de auto al bijzonder goed in z’n spullen. De luxere Stijl-uitvoering maakt het wat uitrusting betreft helemaal compleet met standaard navigatie.

Benieuwd naar de nieuwe Suzuki Vitara? Kom dan naar autobedrijf Korterink en overtuig uzelf!


Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet Select

Technische gegevens

Motor:  4 cilinders, 1.373 cc benzinemotor met turbo
Vermogen:  104 kW, 140 pk
Koppel:  220 Nm bij 1.500 t/min
Prestaties: 0 – 100 km/u: 9,5 seconden
Topsnelheid: 200 km/u

Er is al een Suzuki Vitara vanaf € 22.099,-