Toyota BTW voorraaddeal

05 juli 2017

Hoge kortingen ontvangen op een nieuwe Toyota Aygo, Yaris, Verso, Prius of Auris…dat is mooi meegenomen! Met Toyota BTW voorraaddeal ontvangt u minimaal € 1.000,- korting, maar de kortingen kunnen zelfs oplopen tot € 2.000,-!

Op de sportieve Aygo ontvangt u € 1.000,- voorraaddeal. U rijdt al een nieuwe AYGO vanaf € 10.395,-, dit is na aftrek van € 1.000,- voorraaddeal. Gaat u liever voor private lease? Vanaf € 189,- per maand rijdt u weg in een nieuwe Aygo.

Toyota Yaris
Er is al een nieuwe Toyota Yaris vanaf € 13.495,-, dit is inclusief € 1.250,- voorraaddeal. De Yaris is leverbaar met een handgeschakelde of automatische transmissie én kan worden geleverd met een benzinemotor of als zeer zuinige hybride. Private lease al vanaf € 259,- per maand. 

Toyota Verso
Bij aanschaf van een nieuwe Toyota Verso ontvangt u nu tijdelijk € 1.250,- voorraaddeal. U rijdt dus nu al een Toyota Verso vanaf € 25.595,- Leverbaar met benzine of dieselmotor. En wat een ruimte voor 5 volwassenen én bagage! Praktisch mag ook best mooi zijn.

Toyota Auris
Veilig rijden voor een aantrekkelijke prijs! Dat kan in een Auris vanaf € 18.995,-, dit is inclusief € 2.000,- voorraaddeal. De Auris, een ruime gezinswagen, is standaard rijk uitgerust met elektrisch bedienbare ramen, centrale vergrendeling met afstandsbediening en LED dagrijverlichting.

We hebben nóg een leuke aanbieding…een Toyota Auris Hybride rijden voor de prijs van een benzine!  Kies ook voor de vrijheid van Toyota Hybrid. Dat is superzuinig rijden in een auto met een benzine- en een elektromotor die zichzelf automatisch oplaadt. Zonder stekker. Waardoor u alle vrijheid krijgt om volop te genieten van de rust en het comfort van de standaard automaat en de krachtige souplesse van Toyota Hybrid.

Waar wacht u nog op? Kom naar de showroom en maak een proefrit! Er is een Toyota voor iedereen!