Uitnodiging - zaterdag 17 november a.s. Open Huis bij Korterink

05 november 2018

“Op zaterdag 17 november a.s. nodigen wij iedereen van harte uit om een kijkje te nemen in ons bedrijf tijdens het Open Huis,” aldus André Korterink. “Op deze dag zetten wij de deuren van ons vorig jaar nieuw gebouwde pand aan de Lichtmis wagenwijd open voor alle geïnteresseerden.”

Open Bedrijvendag Staphorst
“In het kader van de Open Bedrijvendag Staphorst, willen wij van de gelegenheid gebruik maken om alle facetten van ons bedrijf te laten zien aan geïnteresseerden. Niet alleen om te ervaren wat er in een autobedrijf allemaal gebeurt maar ook om (jonge) mensen te enthousiasmeren voor een carrière in de autobranche. Op dit moment hebben we diverse vacatures in de techniek. Ook daarom is het Open Huis een bezoekje meer dan waard.” 

Volop activiteiten
Tijdens het Open Huis kunt u een kijkje nemen in de werkplaats waar diverse demonstraties worden georganiseerd voor jong en oud. Zo kunt u zien hoe een storing wordt uitgelezen, is er een demonstratie met de uitlijnapparatuur en laten we zien hoe een band wordt verwisseld. Of ervaar welke vloeistoffen er allemaal in een auto zitten. Maar bezoek vooral ook onze nieuwe- en compleet verbouwde schade-afdeling. Onze schadespecialisten vertellen graag alle details over hun vak. Tevens kunt u mee doen aan een prijsvraag waarmee mooie prijzen zijn te winnen.” 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwste modellen en 50 jaar Korterink

“Gezien het feit dat Korterink dit jaar 50 jaar bestaat, is er ook een unieke ‘memorylane’ die u meeneemt in de historie van Korterink. Compleet met oude Toyota-modellen die u live kunt bewonderen. Uiteraard hebben we ook de nieuwste modellen van onze merken voor u klaarstaan. Tevens kunt u als eerste kennismaken met de hagelnieuwe Suzuki Jimny, een stoere compacte terreinwagen die Korterink speciaal voor dit evenement naar De Lichtmis heeft weten te halen. 

 

 

 

 “Neem overigens uw kinderen gerust mee, ook voor hen is er van alles georganiseerd zoals een springkussen en een ballonartiest. Zo wordt dit een dag die u beslist niet mag missen! U bent er toch ook bij? Graag tot ziens op zaterdag 17 november van 9:30 u tot 16:00 u tijdens het Open Huis van Autobedrijf Korterink,” zo besluit André.

 

 

 

 

 

Autobedrijf Korterink
Oude Rijksweg 512
7954 GG Rouveen