Voor vertrek de zomercheck!

06 mei 2019

Plan uw zomer- én aircocheck. Nu voor maar € 37,50!

Gaat u er deze zomer op uit met uw Toyota? Doe dan een zomer-en aircocheck voor vertrek. Voor € 24,95 checken we uw auto op 17 punten, vullen we de vloeistoffen bij en brengen we de banden op spanning. Daarnaast doen we voor € 19,95 een aircocheck, zodat u altijd uw hoofd koel houdt. Voor de zomer-en aircocheck samen betaalt u tijdelijk slechts € 37,50. Maak snel een afspraak bij onze vestiging in Rouveen. 

De zomercheck

Een eindeloze zomer begint met een goede check voor vertrek. Kom langs voor een zomercheck en laat uw auto op maar liefst 17 cruciale punten controleren, waaronder uw accu, V-snaar, remvloeistof, motorolie en koelsysteem (inclusief radiateur). Een goede voorbereiding is tenslotte het begin van eindeloze vakantie. De zomercheck kost u slechts € 24,95. Plan vandaag nog een afspraak in.

Aircocheck: frisse lucht moet frisse lucht blijven

Een goedwerkende airco zorgt voor frisse lucht in uw auto. En dat is wel zo prettig als u een lange vakantierit voor de boeg heeft. Tijdens de aircocheck controleren we het ventilatie- én aircosysteem dat zorgt dat de aanwezige lucht vrij blijft van bacteriën, micro-organismen en schimmels. De hele zomer genieten van frisse, schone lucht in uw auto? Doe dan nu de aircocheck voor € 19,95

 

Plan uw afspraak in