Wat was het een feest!

19 november 2018

Afgelopen zaterdag was het druk, sterker nog: heel erg druk tijdens ons Open Huis. Meer dan 1000 bezoekers mochten wij onder een stralend blauwe hemel verwelkomen aan de Lichtmis. Dat overtrof onze stoutste verwachtingen. We kunnen dan ook terugkijken op een fantastisch verlopen evenement met veel gezelligheid en spektakel.

Alle deuren geopend
Werkelijk alle afdelingen hadden een hun deuren wagenwijd opengezet om de gasten een kijkje te laten nemen in het nieuwe pand van Autobedrijf Korterink. Al direct na opening was het gezellig druk. Jong en oud konden zicht uitstekend vermaken en zich te goed doen aan een lekker hapje en drankje. In de werkplaatsen was het een drukte van belang. Niet alleen stonden er her en der historische Toyota-modellen opgesteld, ook was er volop gelegenheid om zelf kennis te nemen van het technische vak.

Open Bedrijvendag
In het kader van de Open Bedrijvendag Staphorst, hebben we ook velen enthousiast weten te maken om aan de slag te gaan in het autobedrijf. Autobedrijf Korterink is namelijk op zoek naar technische specialisten, zowel in de werkplaats als de schadewerkplaats.Die laatste is overigens compleet nieuw en trok ook de nodige bezoekers. In de showroom stonden de nieuwste modellen tentoongesteld en diverse voorraadauto’s waren extra aantrekkelijk geprijsd. Opvallend druk was het in de ‘memorylane’ van Jan Kisteman. Hij vertelde diverse geïnteresseerden over zijn bijna 50 jarige loopbaan bij Autobedrijf Korterink en de vele Toyota-modellen die hij in die jaren de revue heeft zien passeren. Aan de hand van oud foldermateriaal wist hij van alles te vertellen over de (recente) geschiedenis.

Activiteiten
Op het buitenterrein was ter gelegenheid van de introductie van de nieuwe Suzuki Jimny een speciale ‘offroad’ track uitgezet. Gasten konden ‘in het zand’ ervaren waar de nieuwe terreinwagen van Suzuki allemaal toe in staat is. Verder was er een demonstratie van elektrische fietsen en zoals gemeld heerlijke hapjes van cateraar ‘de Lichtmis’. Kortom, een dag die we niet snel zullen vergeten! Ga naar onze Facebookpagina voor honderden foto’s. Dus mocht u het gemist hebben, zo bent u er toch nog een beetje bij!