Showroom op afspraak vanaf 3 maart weer open; proefrit aan huis blijft mogelijk

23 februari 2021

Verkoop op afspraak is vanaf 3 maart a.s. weer toegestaan in onze showrooms. Dit is een van de versoepelingen die premier Rutte gisteravond aankondigde. De afspraak moet minimaal vier uur van tevoren zijn gemaakt, er mogen maximaal twee klanten worden ontvangen en een bezoek duurt minimaal tien minuten. De basisregels waaronder anderhalve meter afstand, hygiënemaatregelen en thuisblijven bij klachten, blijven gelden. Een werkplaatsafspraak voor uw auto of een afspraak in de schadewerkplaats kan gewoon worden uitgevoerd. U kunt zoals gewoonlijk ook een afspraak plannen, bijvoorbeeld voor de verplichte APK-keuring of een (winter) bandenwissel. Wij kunnen (en mogen) u veilig en verantwoord conform alle voorschriften ontvangen aan onze receptiebalie. De showrooms zijn online geopend. Interesse in een auto of een proefrit? Neem contact met ons op en wij zoeken naar een passende oplossing!

Afspraken in de werkplaats

Een werkplaatsafspraak voor uw auto of een afspraak in de schadewerkplaats kan worden uitgevoerd. U kunt zoals gewoonlijk ook een afspraak plannen in de genoemde periode, bijvoorbeeld voor de verplichte APK-keuring of een (winter) bandenwissel. Wij willen u verzoeken om alleen naar de werkplaats te komen. Wij kunnen (en mogen) u veilig en verantwoord conform alle voorschriften ontvangen aan onze receptiebalie. Denkt u aan uw mondkapje?

Mocht u reeds een afspraak hebben gepland in de periode vanaf nu tot en met 2 maart a.s. maar wilt u liever niet naar de werkplaats komen, neem dan (het liefst telefonisch) contact met ons op. We bespreken dan samen met u de situatie en komen met een passende oplossing.
 

Showroom op afspraak weer geopend vanaf 3 maart a.s.

Onze showrooms zijn vanaf 3 maart a.s. weer op afspraak geopend voor alle klanten. Wij maken graag een afspraak met u om mogelijkheden. Uiteraard kunt u via verschillende wegen contact met ons verkoopteam opnemen voor vragen, een offerte, een taxatie etc. Dat kan telefonisch of per e-mail maar ook met een video-call. Ons verkoopteam staat hoe dan ook voor u klaar!

 

Een proefrit maken? Dat kan ook bij u thuis!

Wilt u wel graag uw mogelijke nieuwe auto of occasion ervaren in deze verwarrende tijd? Korterink biedt u de ideale oplossing: de proefrit aan huis. U hoeft niet naar ons toe te komen, wij komen naar u toe*!

U maakt met één van onze medewerkers een afspraak op een moment waarop het u schikt in de auto van uw keuze. Wij komen met de betreffende auto bij u langs en na een korte uitleg over de auto kunt u heerlijk op uw gemak een proefrit maken. Thuis of op het werk. Bijkomend voordeel van de proefrit aan huis is dat u in uw eigen omgeving in alle rust de juiste afwegingen kunt maken omtrent het aanschaffen van uw volgende auto. Mocht het zo zijn dat u met één van onze verkoopadviseurs tot een overeenstemming komt en tot aankoop overgaat dan is het uiteraard ook mogelijk om de aflevering bij u thuis te laten plaatsvinden.

Hoe werkt het?

Eigenlijk is het heel simpel. U vraagt gemakkelijk via onze website de proefrit aan bij de betreffende auto. U kunt de proefrit maken op een moment dat het u schikt. U bepaalt dit moment zelf. Kies via de online module tijd en datum waarop het u uitkomt en wij nemen contact met u op. Onze adviseur komt dan met de auto bij u thuis of op een afgesproken locatie. U kunt rustig genieten van de auto en wanneer u deze heeft ervaren, nemen wij de auto weer mee.

*binnen een straal van 20 km rondom onze vestigingen (Zwolle of Rouveen), niet op zondag

 

Afleveringen


Mocht de aflevering van uw nieuwe of gebruikte auto in deze periode gepland staan, dan kan deze plaatsvinden op een locatie buiten onze showroom. Dus bijvoorbeeld bij u thuis. Wij zullen telefonisch contact met u opnemen omtrent de exacte datum, plaats en tijd waarop we uw auto kunnen afleveren. Ondanks alles maken we daar toch een feestelijk moment van!

Vragen?


Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, neem dan gerust contact met ons op of houd onze website www.korterink.nl in de gaten. Wij doen er alles aan om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. 

Wij vertrouwen erop u met het bovenstaande voldoende te hebben geïnformeerd.