Is uw auto klaar voor de winterkou?

01 december 2020

Deze week is Koning Winter in Nederland! De hoogste tijd voor de ŠKODA Wintercheck, een accucheck, winterbanden of goede ruitenwissers. Voor slechts € 20,- controleren we je ŠKODA op 20 belangrijke punten. Bovendien krijg je bij een Wintercheck een gratis originele ŠKODA opbergbox. Met de ŠKODA Wintercheck van autobedrijf Korterink in Zwolle en Rouveen voorkom je vervelende verrassingen en ga je veilig de winter in.

Wintersets

Sneeuw, regen en ijzel - je banden hebben nogal wat te verduren in de winter. Door het speciale profiel en de flexibele rubbersamenstelling houden winterbanden zich zelfs in de meest barre weersomstandighedengoed staande. Voor temperaturen onder de 7 graden raden wij winterbanden aan. 

Losse bandenwissel

Voor extra grip op de weg bij ijzel, gladheid en sneeuw zijn winterbanden onmisbaar. Zeker als je weet dat de kans op een ongeluk in de winter 6 keer hoger is dan in de zomer. Voor je veiligheid zijn ze daarom nu extra voordelig. Je kan er ook voor kiezen om een losse bandenwissel te doen. Dat betekent dat je geen velgen wisselt, maar alleen de banden. 

Of je banden zelf opslaan?

Let dan op het volgende: Losse banden bewaar je staand, banden met velgen hangend of gestapeld. Sla ze op in een goed geventileerde en droge ruimte, beschermd tegen direct zonlicht en uit de buurt van hittebronnen, chemische stoffen en oplosmiddelen.

 

€ 39,-

Wielenset wisselen

€ 89,-

Losse bandenset wisselen

€ 139,-

Losse bandenset wisselen
incl. opslag en transport

Kijk in de webshop voor leuke aanbiedingen!