Wordt dit uw toekomstige auto?

16 oktober 2018

Nu bij autobedrijf Korterink: de ŠKODA Rapid Clever. Dit is een speciale editie voor extra veel rijplezier en bovendien direct uit voorraad leverbaar. Zeer scherp geprijsd en standaard rijk uitgerust, bijvoorbeeld met een geavanceerd navigatiesysteem, sportieve lichtmetalen velgen en parkeersensoren.

Privatelease voor slechts € 299,- en gratis tankpas ter waarde van € 500,-! Profiteer nu tijdelijk van extra scherpe Private Lease tarieven. De korting op de RAPID SPACEBACK is 30 euro per maand* en geldt de gehele looptijd van het contract.

Combineer de ijzersterke punten van de RAPID SPACEBACK met de zekerheid van Private Lease. Onbezorgd in een gloednieuwe ŠKODA rijden voor een vast bedrag per maand. Geniet van de nieuwste technologie en uitstekende ŠKODA service. Jij hoeft enkel nog te tanken, ŠKODA regelt de rest. Wel zo handig op zaterdag, én de overige dagen van de week.

Klik hier voor de video


Voor nog meer comfort en gebruikersgemak is de Rapid Clever ook te combineren met andere acties, zoals het voordeel op het Clever Plus pakket en een hoge inruilpremie. 

Een klasse apart: de Rapid is een bijzondere verschijning. De ruimte van een combi verpakt in het formaat van een hatchback. Het resultaat? Een echte blikvanger. Eigenschappen waarmee de Rapid Clever een klasse op zich vormt. De Rapid Clever is er al vanaf € 20.520,- of met private lease vanaf € 299,- per maand. Uw voordeel kan oplopen tot maar liefst € 2.010,-!

Extra voordeel op het Clever Plus pakket
Nu tot € 350,- korting

✔ Stoelverwarming vóór
✔ Climatronic (automatisch geregelde airco)
✔ Automatisch dimmende binnenspiegel
✔ Verwarmde ruitensproeiers
✔ Driver Activity Assistent
✔ Gekoeld dashboardkastje

Klik hier voor al onze voorraad Rapid's met € 1.000,- inruilpremie!