Zomervoordeel bij ŠKODA

30 mei 2022

De zomer komt er weer aan! Tijd om er lekker op uit te trekken. Bijvoorbeeld met uw ŠKODA. Daarom bieden wij bij autobedrijf Korterink interessante kortingen op heel veel accessoires. Zo geeft u extra voordelig vorm aan uw hobby of vrijetijdsbesteding. Als officieel ŠKODA-dealer leveren wij alle kwaliteitsaccessoires met garantie.

ŠKODA accessoires met korting

Kies bijvoorbeeld voor een fietsendrager. We hebben ze voor alle modellen en van verschillende merken. Al vanaf € 379,- is er een nieuwe fietsendrager. Of kies voor de dakdragers om bijvoorbeeld uw surfplank op te vervoeren. Ze zijn er nu al vanaf € 199,-. Bent u liefhebber van wielrennen? Maak dan met 20% korting uw keuze uit de uitgebreide kledingcollectie van ŠKODA. Op de oude collectie Groen Trui bieden wij zelfs tijdelijk 75% korting. Dat wordt een extra voordelige maar wel professionele tijdrit in ŠKODA-stijl!

Maak uw ŠKODA vakantieklaar met slimme accessoires

Ook al bij de Nederlandse grens rumoer vanaf de achterbank? Houd uw kinderen zoet met slimme tips en Simply Clever artikelen. Zoals handige opruimnetjes voor het speelgoed, een afvaltrommeltje of koelbox voor een verfrissend drankje. En houd het lekker koel in de auto dankzij de aircocheck, airco-onderhoud en 25% korting op het gehele assortiment zonwering.

Kortom, zorg dat uw ŠKODA klaar is voor een heerlijke zomer. Met de voordelige zomeraccessoires van autobedrijf Korterink wordt dat extra makkelijk. Kom naar onze servicebalie in Zwolle of aan de Lichtmis en laat u uitgebreid informeren.

Aanbiedingen gelden van 1 juni tot en met 31 augustus. OP=OP