Deze auto is verkocht

Helaas, de auto die u probeert te bezoeken is verkocht, hieronder ziet u gerelateerde auto's.

Koop uw auto bij Korterink:

Prijs
Bouwjaar

50 auto's te koop bij Korterink

  • Erkend dealer
  • 100% klanttevredenheid
  • Vertrouwde kwaliteit

Škoda bij Autobedrijf Korterink

Škoda is een prachtig merk met een rijke historie en bij ons geen onbekende. Immers, wij zijn al bijna 25 jaar met Škoda actief in de regio Zwolle, Meppel en Rouveen. Daar wil je als particulier én als professional natuurlijk graag meer van weten. Bij Autobedrijf Korterink bieden wij u gebruikte Škoda’s aan, tevens kunt u bij ons terecht voor informatie over nieuwe Škoda’s in zowel de financial als private lease. Onze verkoopadviseurs helpen u graag met het maken van een keuze die het best bij u past. Want voor kwaliteit en goed advies komt u naar Korterink.

Waarom Škoda?

Škoda doet er alles aan om uw rijbeleving te vergroten. Met ingenieuze kleine details die auto’s buitengewoon slim maken, 120 jaar geschiedenis in bewegen (begonnen als constructeur van tweewielers), toegankelijke prijzen, optimale ruimte in auto’s en onze specialisten ter plaatse bij Autobedrijf Korterink, brengen uw droom dichterbij komen.

Škoda Citigo

De Škoda CITIGO is ook als occasion of EV een succesvol model. Dat is logisch, want er is ruim keus uit (elektrische)motoren en aantrekkelijke uitvoeringen. Elke CITIGO biedt een volwassen rijgedrag en het ontwerp is even tijdloos als stijlvol.

Škoda Fabia

De nieuwste FABIA is een compacte hatchback met alles wat je nodig hebt, zoals navigatie, DAB+ radio en Bluetooth. Ideaal voor Zaterdagfamilies die onderweg graag meezingen met de hits van het moment! De FABIA heeft een strak design en een krachtige uitstraling. Dit wordt extra benadrukt door het front met LED-dagrijverlichting. Daarnaast beschikt de FABIA standaard over talloze handige ‘Simply Clever’ functies en assistentiesystemen die jouw zaterdag verrassend makkelijk maken. Je weet pas echt hoe de Škoda Fabia rijdt als je hem zelf hebt geprobeerd! Kom naar Autobedrijf Korterink.

Škoda Kamiq

De KAMIQ is een praktische en wendbare stads-SUV met een ruime kofferbak waar je alle sporttassen van jouw Zaterdagfamilie in kwijt kunt. De klassieke voordelen van een SUV – een hoge zit en optimaal zicht – gemixt met de wendbare rijeigenschappen van een coupé. Vol met moderne assistentie- en infotainmentsystemen en talloze Simply Clever-functies. Het model is standaard voorzien van onder meer: airconditioning, LED-achterlichten, Front Assist en Lane Assist. Ontdek de KAMIQ en personaliseer hem naar jouw eigen wensen.

Škoda Scala

De SCALA is de ideale compacte maar zeer ruime hatchback voor sportieve Zaterdagfamilies. Het frisse design is strak en geeft deze hatchback een stoere uitstraling. Hij is met zijn compacte afmetingen wendbaar, maar heeft tegelijkertijd ook veel binnenruimte. Daarnaast zitten in de SCALA talloze Simply Clever functies waar je niet omheen kunt, zoals Cruise Control, Lane Assist, LED-dagrijverlichting, airconditioning en nog veel meer. Ontdek de SCALA en personaliseer hem naar jouw eigen wensen.

ŠkodaOctavia en Octavia Combi

De vernieuwde OCTAVIA is dankzij z’n strakke en stoere contouren een hatchback of combi met stijl én heel veel ruimte. Niet alleen fijn voor het oog, maar ook voor het vervoeren van veel bagage dus. De OCTAVIA is bovendien voorzien van de nieuwste infotainmentsystemen en technologieën, zoals Full-LED matrix koplampen, een uitgebreide Virtual Cockpit, twee 10 inch schermen en een Head-up Display. Ontdek de OCTAVIA bij Autobedrijf Korterink.

Škoda SuperB

De SUPERB verenigt de stijlvolle belijning van een premium limousine in de hogere middenklasse met de ruimte en het comfort van een veelzijdige gezinsauto. Til zakelijk rijden naar een hoger niveau met deze succesvolle leasetopper. Hij is niet voor niets de ruimste in zijn klasse met een indrukwekkende 1.760 liter bagageruimte. Daarbij is hij standaard rijk uitgerust, met onder meer: Navigatie, Keyless Entry, Cruise Control, Automatische Airconditioning en Bluetooth Telefoonvoorbereiding. Kortom: een premium Hatchback met alles wat je nodig hebt, voor je gezin, privé en zakelijk gebruik. Ontdek de SUPERB en personaliseer hem naar jouw eigen wensen.

Škoda Enyaq iV

De ENYAQ iV is de ideale elektrische auto voor een weekend weg met jouw Zaterdagfamilie. Met een actieradius van 537 km** rijd je naar de Ardennen en weer terug. Onze volledig elektrische SUV is ruim en voorzien van de nieuwste technologieën. Zo heeft de ENYAQ iV een 13 inch multimediascherm waarop je eenvoudig je route uitstippelt. En vind je het leuk om met de caravan op pad te gaan? Geen probleem. Beleef de rijbeleving bij Autobedrijf Korterink of boek een proefrit.