Deze auto is verkocht

Helaas, de auto die u probeert te bezoeken is verkocht, hieronder ziet u gerelateerde auto's.

Koop uw auto bij Korterink:

Prijs
Bouwjaar

3 auto's te koop bij Korterink

Ford bij Autobedrijf Korterink

Waar bent u naar op zoek? Een bedrijfswagen voor uw zaak of als particulier een jonge occasion? Autobedrijf Korterink heeft het allemaal. Korterink heeft voor particulieren een ruim aanbod aan gebruikte Fords, maar ook nieuwe auto’s zoals de Fiesta, Puma, Focus en de Ford Kuga. Keuze genoeg!

Ford modellen

Bij Ford sta je voor een luxe keuze. Een nieuwe auto kopen als SUV of crossover, hybride of elektrisch, MPV of bus, perfomance of bedrijfswagen. Letterlijk alles is mogelijk bij dit automerk. Stel jouw Ford samen, of maak een proefrit in één van de Ford showroommodellen bij Korterink in Rouveen.

Ford Fiesta

Met een opvallend nieuw exterieur, een reeks slimme technologieën en verkrijgbaar met geavanceerde, mild hybrid efficiënte motoren onder de motorkap… De nieuwe, stijlvolle Ford Fiesta is gearriveerd. De verfijnde voorkant met honingraatgrille en nieuw vormgegeven bundeling van led-koplampen geeft de auto een sportief en dynamisch profiel. Vooruitstrevende technologieën zorgen voor efficiëntere, persoonlijkere en aangenamere ritten. Inclusief een gloednieuw, interactief digitaal instrumentenpaneel, selecteerbare rijmodi en bediening van je smartphone met touchscreen van 8 inch. Een keuze aan geavanceerde Fiesta EcoBoost Hybrid-opties zorgt voor responsievere, plezierigere rijprestaties, met een indrukwekkend brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot. En met een reeks unieke series – van de sportieve styling van de Fiesta ST-Line tot het eersteklas comfort van de Fiesta Titanium vind je de perfecte nieuwe Ford Fiesta die bij je past.

Ford Puma

Ontdek de innovatieve auto die voor jou ontworpen is, met gedurfde exterieurstyling en geavanceerde hybride aandrijving: de Ford Puma. Je kunt hem rijden als zelfopladende mild Hybrid met een EcoBoost-benzinemotor voor meer kilometers met minder uitstoot. Bezoek Korterink en maak kennis met de Ford Puma.

Ford Focus

Met een nieuw vormgegeven voorzijde, inclusief nieuwe motorkap, bumper, grille en dashboard, opvallende ledkoplampen met geïntegreerde mistlampen en kenmerkende achterlichten in nieuwe vorm. Betreed een geavanceerde wereld van elektrische efficiëntie en controle met de half-hybride technologie van de nieuwe Focus EcoBoost Hybrid. Terwijl de nieuwe optionele PowerShift automatische transmissie met dubbele koppeling* speciaal gebouwd is om elke rit soepel te maken, hebben we voor meer flexibiliteit ook een natte zone toegevoegd aan de Nieuwe Focus Wagon. Nu kun je je nat en droog materiaal veilig gescheiden houden.

De nieuwe Focus is beschikbaar in een reeks series en carrosserieën, met uitstekende prestaties, intelligente tech en bijpassende adembenemende vormgeving. het luxueuze comfort van Titanium; of de adembenemende topprestaties van de ST; of de nieuwe stijlvolle Style Edition. Wil je snel genieten van het comfortabele rijplezier van de Focus? Kom dan langs voor de opvallende fraaie Focus Style. Deze staat in verschillende uitvoeringen voor je klaar en is nu direct leverbaar!

Ford Kuga

Prachtig ontworpen, opmerkelijk efficiënt en meer dan capabel. Mooi ontworpen, opmerkelijk efficiënt en moeiteloos capabel. Deze Kuga is leverbaar als een plug-in hybride. Fords geavanceerde hybride technologie is ontworpen voor een schonere, stillere, meer geavanceerde benadering van SUV-rijden. En met een trekgewicht van maar liefst 1.500kg.