Wat is Private Lease?

Private Lease betekent dat u als particulier in het nieuwste model auto kunt rijden en alleen de benzine maar hoeft te betalen. Sluit u een Private Lease contract af bij Korterink? Dan betalen wij onder andere uw verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparatiekosten. U huurt dus een auto voor een door u bepaalde periode en daarna levert u uw favoriete model gewoon weer in. Makkelijk toch?

Stel zelf uw Private Lease abonnement samen!

Zelf uw leaseabonnement samenstellen? Wel zo handig. Het merk, het model en de kleur kiest u helemaal zelf. Daarna bepaalt u hoeveel kilometers u per jaar denkt te rijden en geeft u zelf de gewenste looptijd aan.

Waarom als particulier leasen in plaats van een auto kopen?

Als u een Private Lease contract afsluit, hoeft u geen grote investering in één keer te doen en weet u bovendien het exact wat u per maand betaalt. U komt dus niet voor verrassingen te staan! U betaalt alleen het vaste maandbedrag en de benzinekosten. Wij verzorgen de rest. 

ŠKODA en Suzuki

Korterink biedt Private Lease abonnementen aan van ŠKODA en Suzuki. Bekijk snel alle de mogelijkheden en bereken zelf heel gemakkelijk uw maandbedrag. Private Lease; voor als u zorgeloos en betaalbaar auto wilt rijden! 

Wilt u meer informatie over Private Lease? Vul dan het contactformulier in; dan nemen wij z.s.m. contact met u op.