Ruitschade

Sterretje in uw ruit?

Wanneer u een sterretje in de voorruit heeft, is het verstandig dit te laten repareren. Dit voorkomt dat de ster verandert in een scheur. Want bij een scheur in de voorruit moet deze worden vervangen. En een sterreparatie is vaak al binnen 30 minuten voor elkaar. Beoordeel eerst zelf de schade voordat u een afspraak maakt.


Een sterretje in de voorruit kan ieder moment in een barst veranderen, meestal wanneer u er niet op rekent. Wanneer dit gebeurt terwijl u rijdt, kan er een gevaarlijke situatie ontstaan. Een beschadiging in de voorruit heeft grote invloed op de veiligheid van de berijder en zijn passagiers. Uw voorruit draagt voor gemiddeld 30% bij aan de structurele sterkte van de auto. De passagiersairbag vertrouwt voor ondersteuning op de voorruit wanneer de airbag wordt geactiveerd. Wanneer een sterretje wordt gerepareerd, is uw voorruit net zo sterk als voor de schade.

 

Heeft u schade en wilt u dat uw auto vakkundig wordt hersteld? Vul dan uw gegevens in of bel direct met onze schadeherstelafdeling via 0522 - 29 13 46.