Schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. U ziet een paaltje over het hoofd met parkeren of u heeft een diepe kras in uw portier. Maar ook grote(re) schades komen helaas regelmatig voor. 

De zorg voor persoonlijk letsel staat natuurlijk voorop. Vervolgens verdient de schade aan uw auto de nodige aandacht zodat u zo snel mogelijk weer veilig de weg op kunt. Autobedrijf Korterink in Rouveen ontzorgt u van A tot Z. Autoschade is per slot van rekening al vervelend genoeg! Ons team met professionals staat daarom voor u klaar om de schade zo snel en goed mogelijk te reparareren. 

Wist u dat Korterink lid is van FOCWA, de brancheorganisatie van schadeherstelbedrijven? Daarnaast beschikken wij over het aanvullende keurmerk van FOCWA Eurogarantbedrijven én zijn we voorkeur schadehersteller voor Univé en Achmea. Maar wij repareren voor veel meer verzekeringsmaatschappijen; van klein tot groot! Genoeg voordelen voor indien uw auto schadeherstel nodig heeft. 

  • U krijgt vervangend vervoer
  • U heeft gegarandeerd vier jaar garantie op alle carrosseriedelen
  • U heeft garantie op de uitgevoerde werkzaamheden
  • Wij verzorgen de administratie voor u.

Zo snel mogelijk, veilig en vakkundig uw autoschade laten herstellen? Schadeherstel Korterink zorgt ervoor dat alles soepel geregeld wordt. Oók met de verzekering. Mét vier jaar garantie.

 

Heeft u schade en wilt u dat uw auto vakkundig wordt hersteld? Vul dan uw gegevens in of bel direct met onze schadeherstelafdeling via 0522 - 29 13 46.