Maak gebruik van de unieke mogelijkheid om ruim voor de landelijke introductie in november zelf kennis te maken en proef te rijden in de volledig nieuwe ŠKODA FABIA.

Autobedrijf Korterink heeft speciaal voor deze gelegenheid een aantal dagen de nieuwe ŠKODA FABIA ter beschikking waardoor u kunt kennismaken en proefrijden met dit nieuwste ŠKODA-model. De beschikbaarheid is beperkt dus schrijf u hieronder direct in op een van de beschikbare dagen en tijden!

Op welke dagen kunt u een proefrit maken?


Wij hebben de nieuwe ŠKODA FABIA beschikbaar op de volgende dagen en tijden:

  • Maandag 27 september tussen 13:00u en 18:00u
  • Dinsdag 28 september tussen 10:00u en 20:00u
  • Woensdag 29 september tussen 10:00u en 20:00u

U kunt op bovengenoemde dagen en tijden zelf een tijdslot van 1 uur kiezen (vol = vol) waarbij uw gekozen tijdslot altijd achteraf door ons wordt bevestigd. Wij ontvangen u met koffie of thee en iets lekkers. Vervolgens zal een van onze verkoopadviseurs u alle details van de nieuwe ŠKODA Fabia toelichten en krijgt u de gelegenheid om zelf een proefrit met de auto te maken. Na afloop ontvangt u de informatie die u wenst en kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Uiteraard is het ook mogelijk om in- en om ons pand de overige nieuwe modellen te bewonderen. Vanzelfsprekend houden wij ons tijdens uw bezoek aan alle geldende Corona-maatregelen conform RIVM-richtlijnen. De auto zal na elke proefrit worden ontsmet zodat u met een gerust hart achter het stuur van de nieuwe ŠKODA Fabia kunt stappen!

Schrijf u dus snel in en kies uw favoriete tijdslot (vol = vol).
Graag tot ziens in een van onze showrooms in Zwolle of aan de Lichtmis (Rouveen)!