Kortingknallers op Private Lease bij heel veel nieuwe ŠKODA-modellen!

Private Lease nu een nieuwe ŠKODA: zorgeloos autorijden voor een vast bedrag per maand waarbij alle vaste autokosten zijn inbegrepen. Dit najaar hebben wij uniek scherpe tarieven op heel veel modellen door € 15,- extra korting per maand! Profiteer ervan en laat onze verkopers een vrijblijvende offerte maken voor uw favoriete model!

 

SKODA Fabia: nu vanaf € 254,- (was € 269,-) per maand
De slimme Fabia Hatchback is er al vanaf € 254,- per maand met private lease. De Fabia is nu ook leverbaar met DSG-automaat in extra complete Ambition-uitvoering. Met private lease stapt u nu al vanaf € 319,- per maand in een Fabia Hatchback met DSG-automaat. 

ŠKODA Fabia Combi: nu vanaf € 254,- per maand
Rijd nu met private lease zonder meerprijs een Fabia Combi. Dat betekent profiteren van extra ruimte zonder dat u daarvoor een cent meer betaalt. De zeer rijk uitgeruste Business Edition-uitvoering is er al vanaf € 309,- per maand. Of ga voor de sportiever getinte Sport Business, ook voor € 309,- per maand.

Klik hier voor de actuele voorraad.

ŠKODA Scala: nu vanaf € 274,- per maand (was € 289,-) per maand
De riante Scala rijdt u nu extra voordelig met private lease! Zo stapt u in een ruime Scala in sportieve Sport Business-uitvoering vanaf € 334,- per maand. 

Klik hier voor de actuele voorraad

ŠKODA Kamiq: nu bij Korterink vanaf € 294,- per maand
De compacte en bijzonder ruime Kamiq is de slimste SUV in zijn klasse! Dit najaar stapt u bovendien ook nog eens extra voordelig in met private lease. De fraaie en zeer rijk uitgeruste Business Edition is er met € 15,- extra Kortink Korting al vanaf € 384,- per maand. Profiteer van deze unieke actie!

Klik hier voor de actuele voorraad

ŠKODA Octavia Hatchback: nu vanaf € 324,- per maand met € 15,- extra Korterink korting
Extra lage privatelease bedragen op de huidige Octavia-modellen; een rijk uitgeruste Octavia Hatchback Business Edition met 1.0 TSI-motor en handgeschakelde zesversnellingsbak rijd je nu al vanaf slechts € 324,- per maand. Op = op!

Klik hier voor de actuele voorraad

ŠKODA Octavia Combi: vanaf € 344,- per maand met € 15,- extra Korterink korting
Het voordeel van de nieuwe collectie? De huidige collectie! De nieuwste editie van de populaire Octavia staat inmiddels in onze showroom. Maar dat maakt de huidige versie niet minder aantrekkelijk. Integendeel! Niet alleen kunt u zonder levertijd instappen, maar zijn er nog een aantal waanzinnig goede argumenten om voor een van de huidige voorraadauto's te kiezen:

  • Ruime keuze in kleuren en uitvoeringen;
  • Altijd een bijzonder rijke uitrusting met heel veel standaard features;
  • Pakketvoordeel tot wel € 3.300,-.

Klik hier voor de actuele voorraad

Genoemde private lease tarieven gelden tot 30 november 2020. Vraag ons naar de voorwaarden. ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 29 november 2020, zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.

  

Wilt u meer informatie over Private Lease? Vul dan het contactformulier in; dan nemen wij z.s.m. contact met u op.