Suzuki private lease

Met Suzuki private lease kan je jouw favoriete auto leasen voor een vast maandbedrag waar alles bij inbegrepen zit! Al het onderhoud, eventuele reparaties, verzekering, pechhulp, wegenbelasting, afschrijving, vervangend vervoer is bij het scherpe maandbedrag inbegrepen. U betaalt dus alleen de brandstof. Geen verrassingen dus; informeer bij ons naar de zeer scherpe tarieven en de lopende acties.

Hoe werkt Suzuki private lease?

Sluit u een private lease abonnement af? Dan rijdt u voor een vast en scherp bedrag per maand rond in uw favoriete nieuwe Suzuki. Bij dit bedrag zijn alle vaste autokosten inbegrepen, alleen brandstof en bekeuringen zijn voor eigen rekening. 

Stel zelf uw abonnement samen

U stelt gemakkelijk online zelf uw Private Lease abonnement samen. 

U kiest natuurlijk als eerste uw favoriete model en uitvoering. Daarna geeft u aan of en welke extra opties en accessoires u neemt. Ook bepaalt u de contractduur en hoeveel kilometers u per jaar denkt te gaan rijden. Waar u ook voor kiest, met Suzuki private lease bent u er van verzekerd voor een vast en scherp maandbedrag rond te rijden in een hagelnieuwe Suzuki.

Wilt u meer informatie over Private Lease? Vul dan het contactformulier in; dan nemen wij z.s.m. contact met u op.