Leuke bijbaan voor scholieren!

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Dan zijn wij bij autobedrijf Korterink op zoek naar jou! Loop gerust eens binnen om een kijkje te nemen in ons bedrijf en de sfeer te proeven. Wie weet ben jij dan straks onze nieuwe collega!

 

Word Zaterdaghulp bij Autobedrijf Korterink!

 

Leuke bijbaan die helemaal geschikt is als je naast je opleiding op zaterdag (en eventueel in de vakanties) wilt werken. Je houdt je onder andere bezig met alle voorkomende klusjes in- en om ons bedrijf en het wassen van de leenauto’s en demonstratie auto’s.

 

Wat verwachten wij van jou?

 

Kennis van- en passie voor auto’s is bij deze functie een vereiste waarbij je het belang van een mooie online-presentatie van onze auto’s ook goed begrijpt.  Daarnaast zijn de volgende zaken van belang:

 

  • Een positieve en flexibele instelling;
  • Je kunt zelfstandig en netjes werken;
  • Je komt afspraken na;
  • Je bent representatief;
  • Je bent minimaal 16 jaar.

 

Wij bieden je een afwisselende, verantwoordelijke functie bij een professioneel autobedrijf. Hebben we jouw interesse gewekt? 

 

 

Ben jij de persoon die wij zoeken? 

Solliciteer dan door je motivatie en CV op te sturen ter attentie van Andre Korterink, andre@korterinkautos.nl

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met ons via 0522- 29 13 46

Wie zijn wij? 

Autobedrijf Korterink heeft twee locaties (Zwolle en de Lichtmis/Rouveen) en is een echt familiebedrijf dat zich kenmerkt door een compacte organisatie met korte lijnen. Ondanks de groei van de afgelopen jaren is het menselijk contact een belangrijke kernwaarde voor ons. Wij verkopen en verrichten onderhoud aan personen en bedrijfswagens binnen de merken ŠKODA, Ford, Toyota en Suzuki. We hebben daarnaast een gecertificeerd schadebedrijf. 

 

Wilt u graag meer weten? Vul dan het contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!