Collega's gezocht

Wil jij zelfstandig werken in een compact team? Dan zijn wij bij autobedrijf Korterink op zoek naar jou! Loop gerust eens binnen om een kijkje te nemen in ons bedrijf en de sfeer te proeven. Kom daarom langs, dan drinken we een kopje koffie en bekijken we de mogelijkheden!

Autotechnicus (fulltime)

Als autotechnicus ga je zelfstandig reparaties verrichten en diagnoses stellen. Uiteraard ben jij volledig op de hoogte van de nieuwste techniek en heb je een passie voor auto’s in het algemeen en relevante werkervaring in het bijzonder. Als allround autotechnicus heb je een gedreven instelling en ben je goed in staat om zelfstandig te werken. 

Wij vragen bij voorkeur: 

• Afgeronde MBO-opleiding als automonteur

• Minimaal enkele jaren ervaring

• Geldige keuringspapieren is een pré

• Geldig rijbewijs B

Ben je 2e monteur of wil je het vak nog leren als leerling-monteur? Laat het ons vooral weten! We kijken dan wat de mogelijkheden zijn.

 

Schadehersteller (fulltime)

Als allround schadehersteller ben je elke dag bezig om de vaak jonge auto’s van onze klanten vakkundig te herstellen. In onze zeer moderne schadeherstelwerkplaats werk je in een compact team van collega’s met de modernste apparatuur. Wij zijn een Erkend Schadehersteller van Univé, Toyota, SKODA en Suzuki en we bieden je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Van onze nieuwe collega verwachten wij:  

  • Enkele jaren relevante werkervaring;
  • Een secure werkwijze;
  • Bekendheid met moderne reparatiemethodes
  • Woonachtig in de omgeving Meppel/Zwolle

 

Ben jij de persoon die wij zoeken? 

Solliciteer dan door je motivatie en CV op te sturen ter attentie van Andre Korterink, andre@korterinkautos.nl

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met ons via 0522- 29 13 46

Wie zijn wij? 

Autobedrijf Korterink heeft twee locaties (Zwolle en de Lichtmis/Rouveen) en is een echt familiebedrijf dat zich kenmerkt door een compacte organisatie met korte lijnen. Ondanks de groei van de afgelopen jaren is het menselijk contact een belangrijke kernwaarde voor ons. Wij verkopen en verrichten onderhoud aan personen en bedrijfswagens binnen de merken ŠKODA, Ford, Toyota en Suzuki. We hebben daarnaast een gecertificeerd schadebedrijf. 

 

Wilt u graag meer weten? Vul dan het contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!