Veelgestelde vragen

Ik heb interesse in een auto. Kan ik een offerte krijgen?
Nadat u bij ons een offerte aanvraag heeft gedaan, kunnen wij u binnen één dag een offerte toesturen voor uw favoriete model. Wilt u (ook) een inruilvoorstel? Wij gaan graag voor u aan de slag.

Kan ik een proefrit maken?
U kunt een gratis proefrit maken in alle auto’s die wij op voorraad hebben staan. Plant u zelf met de online proefritplanner een moment in om het gewenste model op de proef te stellen? Dan weet u zeker dat uw favoriete  auto beschikbaar is! 

Kan ik online een afspraak inplannen?
Graag zelfs! Via onze afspraakplanner kunt u gemakkelijk online een afspraak plannen voor een APK, onderhoudsbeurt of reparatie. U kiest zelf een moment waarop de afspraak u uitkomt én of u gebruik wil maken van (gratis) vervangend vervoer. 

Ik heb schade aan mijn auto, kan ik bij Korterink terecht?
Wat voor schade u ook heeft, bij Korterink bent u aan het goede adres voor schadeherstel. Onze vakmensen repareren uw auto vakkundig, zodat u weer snel en veilig de weg op kunt. Meer weten over schadeherstel? Lees alles over onze schadeherstel. 

Kan ik als particulier een auto leasen?
Voor onze merken ŠKODA en Suzuki is het mogelijk om als particulier een auto te leasen (Private Lease). U betaalt alleen een vast bedrag per maand en de benzinekosten. Lees meer over Private Lease

Kan ik een autolening afsluiten?
Ja, u kunt bij Korterink terecht als u een nieuwe of gebruikte auto wilt aanschaffen en deze (deels) wilt financieren. Bereken online met de financieringscalculator van Suzuki of ŠKODA welk bedrag u per maand kunt lenen!

Wat is het verschil tussen APK en onderhoud?
Een APK-keuring is een wettelijk verplichte periodieke keuring die -afhankelijk van de leeftijd van uw auto - eens per jaar of minder frequent wordt uitgevoerd. Tijdens de keuring is er geen sprake van onderhoud en dus betekent een APK-keuring niet dat u een jaar zonder onderhoud rijdt. Tijdens een onderhoudsbeurt komen niet alleen de veiligheids- en milieuaspecten van uw auto aan bod. Bij het uitvoeren van een beurt worden ook zaken gecontroleerd en onderhouden die een defect of schade aan uw auto of motor kunnen veroorzaken. Lees meer over APK en onderhoud.

Mijn vraag staat hier niet bij...
U kunt uw vraag stellen door ons te bellen, te mailen of door het contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.