Praktische informatie

De meest gestelde vragen over kopen van een occasion bij Autobedrijf Korterink. Nog niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Nadat u bij ons een offerte aanvraag heeft gedaan, kunnen wij u binnen één dag een offerte toesturen voor uw favoriete model. Wilt u (ook) een inruilvoorstel? Wij gaan graag voor u aan de slag.

U kunt een gratis proefrit maken in alle auto’s die wij op voorraad hebben staan. Plant u zelf met de online proefritplanner een moment in om het gewenste model op de proef te stellen? Dan weet u zeker dat uw favoriete  auto beschikbaar is!

Ja, graag zelfs! Via onze afspraakplanner kunt u gemakkelijk online een afspraak plannen voor een APK, onderhoudsbeurt of reparatie. U kiest zelf een moment waarop de afspraak u uitkomt én of u gebruik wil maken van (gratis) vervangend vervoer.

Wat voor schade u ook heeft, bij Korterink Autoschade bent u aan het goede adres voor schadeherstel. Bekijk hier de contactgegevens.

Ja dat kan! Private lease betekent dat u als particulier (of ZZP-er) zorgeloos in het nieuwste model auto kunt rijden voor een vast laag maandbedrag. Bekijk hier de private lease mogelijkheden