Koop uw auto bij Korterink:

Prijs
Bouwjaar

20 auto's te koop bij Korterink

  • Erkend dealer
  • 100% klanttevredenheid
  • Vertrouwde kwaliteit

Toyota bij Autobedrijf Korterink

Op zoek naar een ruime (bedrijfs)auto of toch naar een jonge occasion? Onze verkoopadviseurs helpen u graag op weg met een Toyota die goed bij u past.
Van de ruimste bedrijfswagens of de nieuwste C-HR tot compacte occasions zoals de Aygo of de Yaris… Korterink heeft een ruim aanbod aan zowel gebruikte als nieuwe bedrijfswagens en Toyota occasions.

Kwaliteit van Toyota

Kies voor een auto met een hoge betrouwbaarheid, kies voor Toyota. Het automerk dat waarde hecht aan betaalbaarheid, betrouwbaarheid en efficiëntie. Misschien wat minder luxe en innovatief dan de Europese automerken, maar daarom niet minder verkocht. Kies je voor Toyota dan kies je voor een winnaar! Plan nu een proefrit in één van de modellen die Toyota rijk is, tot snel bij Korterink.

Toyota Aygo X

Wat er ook verandert in jouw leven, met de Toyota Aygo X heb jij dé auto die vandaag bij je past. Hij tart de norm en biedt het vertrouwen van een hoge crossover maar is je perfecte maatje voor in de stad.

Toyota Yaris

De perfectie auto gemaakt voor het leven in de stad. De nieuwe Yaris combineert vooruitstrevende hybride technologie met een volledig opgeladen, ‘ready to go’-design. Want als je de energie hebt om door te gaan, waarom zou je dan stoppen? Beleef de Yaris bij autobedrijf Korterink.

Toyota C-HR

In een wereld waar gewoon de norm is durft u op te vallen en korte metten te maken met conventies. U vertrouwt op het buitengewone. Het scherpgesneden design van de Toyota C-HR ademt dynamiek, met een aansprekend vermogen en ongekende veelzijdigheid als compromisloze ode aan de SUV. Geniet van het leven en ga op avontuur met de nieuwe Toyota C-HR.

Toyota RAV4

Op alles voorbereid: de Toyota RAV4 combineert perfect een robuust SUV-karakter met een strakke, moderne vormgeving. Door veel trekkracht en een lage emissie is hij bovendien ideaal voor rijden in zowel stedelijk verkeer als op uitdagende wegen in het buitengebied. Met de Toyota RAV4 kunt u erop vertrouwen dat u overal komt.