Mobiliteitsservice

Zelfs met pech staat u niet lang stil bij autobedrijf Korterink. Dankzij de gratis Mobiliteitsservice wordt u kosteloos weer op weg geholpen waardoor u uw reis snel weer kunt hervatten.

Soorten pechhulp

Thuis of onderweg; als u in Nederland of in Europa stil komt te staan is deskundige hulp snel onderweg om u weer op weg te helpen. Is reparatie ter plekke niet mogelijk? Dan wordt uw auto naar de dichtstbijzijnde dealer vervoerd. Mocht het zo zijn dat de reparatie niet binnen redelijke termijn uitgevoerd kan worden, dan wordt samen met u gekeken naar de beste oplossing:

  • Vervangende auto (maximaal drie dagen)
  • Hotelovernachting voor alle passagiers
  • Andere vervoersmogelijkheid

Belangrijke telefoonnummers

Ford Pechhulpservice

070 – 7703 777

Toyota Pechhulpservice

0800 – 2200 025

Suzuki Pechhulpservice

020 – 851 2272

ŠKODA Mobiliteitsservice

088 – 03 30 107

ŠKODA Private lease of Volkswagen Financial Services klant met pech?

033 454 95 55

Praktische informatie

De meest gestelde vragen over dit onderwerp. Nog niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Mobiliteitsservice is een gratis 24/7 pechservice van de autodealer. Ze schieten te hulp bij autopech en doen reparaties. De voorwaarde is dat je onderhoud laat uitvoeren bij de merkdealer. De service is kosteloos in de periode van de garantie.

Bij een nieuwe auto heeft u recht op gratis mobiliteitsservice tijdens de fabrieksgarantie.  Laat u uw auto onderhouden bij autobedrijf Korterink, dan behoudt u ook daarna het recht op de gratis pechhulp met de Mobiliteitsservice.