Koop uw auto bij Korterink:

Prijs
Bouwjaar

19 auto's te koop bij Korterink

  • Erkend dealer
  • 100% klanttevredenheid
  • Vertrouwde kwaliteit

Suzuki bij Autobedrijf Korterink

Welkom in de wereld van Suzuki. Autobedrijf Korterink is officieel Suzuki-dealer voor de regio Zwolle en Rouveen. Bent u op zoek naar een splinternieuwe en misschien wel direct leverbare Suzuki met standaard 6 jaar garantie? Bij Autobedrijf Korterink de Lichtmis (Rouveen) slaagt u gegarandeerd. Proefrit maken? Dat kan. U bent van harte welkom!

Meest betrouwbare auto

Suzuki produceert auto’s waarbij slimme, doordachte innovaties gebruikt worden. Daar zijn we trots op. Zeker als de Consumentenbond diverse modellen uitroept als ‘meest betrouwbare auto in zijn klasse’. Wist u trouwens dat u eenvoudig een Suzuki least met private lease? Kom naar onze showroom in Rouveen en maak kennis met alle nieuwe Suzuki-modellen. U bent van harte welkom!

Suzuki Ignis

Extra ruim, extra praktisch, extra compleet. De vernieuwde en extra complete Suzuki Ignis Smart Hybrid is bij Autobedrijf Korterink te bestellen. Ook diverse jong gebruikte exemplaren op voorraad! De Suzuki Ignis valt op met zijn karakteristieke design. Deze leukste mini SUV biedt verrassend veel binnenruimte en is zeer compleet en verbazingwekkend efficiënt. De Ignis is super betrouwbaar én door de ANWB uitgeroepen tot meest waardevaste stadsauto.

Suzuki Swift

De Suzuki Swift verrast. Niet alleen door zijn strakke, kenmerkende design en zijn sportieve rijeigenschappen, maar de Swift is ook groots in ruimte. Onze sportieve vijfdeurs is de auto met de grootste funfactor in zijn klasse! Kom lang bij Autobedrijf Korterink en stap in voor een proefrit!

Suzuki Vitara

De Suzuki Vitara heeft een modern en herkenbaar SUV-design. Deze zuinige allroader zit vol geavanceerde technieken en is nu ook leverbaar met een nieuwe en efficiënte Full Hybrid aandrijflijn. De multifunctionele alleskunner is super betrouwbaar én door de ANWB uitgeroepen tot meest waardevaste auto. Kom naar Autobedrijf Korterink en maak kennis met deze allroader.

Suzuki S-Cross

Suzuki-dealer Korterink presenteert de S-Cross. De nieuwe S-Cross is een SUV met een stoer design. De crossover is voorzien van slimme veiligheidssystemen en nu ook leverbaar met de nieuwe en efficiënte Full Hybrid aandrijving. Het luxe en complete interieur is ruim genoeg voor lange trips en avontuurlijke activiteiten met het hele gezin.