Verzekeringsmaatschappijen

Korterink Autoschade is erkend schadehersteller voor Univé en Achmea (hier vallen Avero, FBTO, Centraal Beheer en Interpolis onder). Dat betekent dat deze verzekeringsmaatschappijen ons als schadeherstelbedrijf aanbevelen.

Schadeherstel door aangesloten herstelbedrijf

Sommige verzekeraars verplichten u schadeherstel te laten uitvoeren door een bij hen aangesloten herstelbedrijf. Het is wel verstandig gebruik te maken van een aangesloten hersteller. U bent dan vaak goedkoper uit, omdat veel autoverzekeraars het eigen risico verlagen op het moment dat u gebruik maakt van de service van aangesloten bedrijven.

Univé

Heeft u auto- en of ruitschade en bent u verzekerd bij Univé? Dan adviseert uw verzekering uw schade te laten herstellen door Autobedrijf Korterink.

Achmea

Wij zijn ook erkend schadehersteller voor Avero Achmea (Interpolis, FBTO, Centraal Beheer). Maar u bent met alle automerken welkom.

Maak een afspraak

Praktische informatie

De meest gestelde vragen over dit onderwerp. Nog niet gevonden wat u zoekt?
Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Is het sterretje niet groter dan een 2 euro munt? Goed nieuws, dan kan het bijna altijd gerepareerd worden. De reparatie is in de meeste gevallen gratis. De reparatie kan namelijk bij uw autoverzekering geclaimd worden mits u WA+ beperkt casco of WA+ volledig casco verzekerd bent.

De verplichte WA-verzekering alleen dekt geen ruitschade. Houd er wel rekening mee dat u een zogenaamd eigen risico kan hebben. Het eigen risico is het bedrag dat u zelf moet betalen in geval van schade. Bekijk uw polisvoorwaarden wat exact voor u van toepassing is.

tekst