Europees Schadeformulier

Bent u betrokken bij een ongeluk en heeft u schade aan uw voertuig? Dan vult u samen met de andere partij(en) het Europees Schadeformulier in. Zo kunt u de schade verhalen bij uw verzekeringsmaatschappij. Download gemakkelijk online het schadeformulier en zorg dat u hem altijd in uw voertuig heeft liggen.

Een ongeluk zit in een klein hoekje en dan is het zaak om eventuele schade eerlijk en goed af te handelen!

Autobedrijf Korterink is FOCWA Eurogarantbedrijf

Wist u dat Korterink lid is van FOCWA, de brancheorganisatie van schadeherstelbedrijven? Daarnaast beschikken wij over het aanvullende keurmerk van FOCWA Eurogarantbedrijven én zijn we voorkeur schadehersteller voor Univé en Achmea. Maar wij repareren voor veel meer verzekeringsmaatschappijen; van klein tot groot!

Genoeg voordelen voor indien uw auto schadeherstel nodig heeft

  • U krijgt vervangend vervoer;
  • U heeft gegarandeerd vier jaar garantie op alle carrosseriedelen;
  • U heeft garantie op de uitgevoerde werkzaamheden;
  • Wij verzorgen de administratie voor u.

Automobilisten zijn verplicht om altijd een Europees schadeformulier bij zich te hebben. U heeft dit formulier nodig voor het noteren van alle gegevens van degenen die bij de aanrijding zijn betrokken. Ook geeft u hierop aan welke schade u heeft opgelopen en wat de toedracht van de aanrijding was.

Na het ongeluk vult u samen met de tegenpartij de voorkant van één schadeformulier helemaal in. U vermeldt hierop informatie over onder andere het ongeval, de locatie, uw eigen auto, de gegevens van de tegenpartij, het voertuig van de tegenpartij en een situatieschets van het ongeval.

In plaats van het papieren schadeformulier kunt u ook kiezen voor de schade-app. Hiermee kunt u de schade rechtstreeks bij de verzekeraars melden. De app vervangt het formulier volledig. Ook de tegenpartij kan gebruik maken van uw app.